Betaaloplossingen op maat

Easy Payments is gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat van onze klanten.
Voor iedere sector beschikken we over de ideale software en hardware om de betalingen binnen jouw organisatie vlot en vlekkeloos te laten verlopen.


Betaalterminals

Een vaste of mobiele betaalterminal is een onmisbaar item in iedere onderneming. Laat je klanten afrekenen met een betaalkaart, kredietkaart of via hun smartphone. Onze betaalterminals zijn uitgerust met de meest moderne functionaliteiten. Zo geef je jouw klanten een breed gamma aan opties om hun aankopen te betalen

Naar betaalterminals
Betaalterminal kopen of huren
Ticketing personaliseerbaar naar wens

EasyServices

Bij Easy Payments willen we jou als ondernemer ontzorgen op alle vlakken. 
Vandaar hebben we een heel gamma opgericht aan EasyServices, om jouw onderneming niet louter te ondersteunen maar bovenal te floreren!

Make it Easy!

Webshop betaalsystemen

Heb je al een webshop of heb je plannen om een e-commerce winkel op te starten? Dan denk je waarschijnlijk al aan de verschillende manieren om online betalingen te ontvangen. Easy Payments voorziet, dankzij een exclusief partnership met PAY., een ruim assortiment aan online betaalmogelijkheden om te integreren in jouw webwinkel.

Naar webshop betaalsystemen
Webshop betaalsystemen
Kassasysteem kopen of huren

Kassasystemen

Onze kassasystemen zijn makkelijk te integreren met de andere hardware en softwaremodules die we aanbieden. Door een all-in-one kassasysteem te installeren in je onderneming krijg je een mooi overzicht van je omzet en verkoop, maar ook je klanten zullen gretig ingaan op de ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Naar kassasystemen

Cashless betalen

Al onze betaalterminals en kassa’s zijn uitgerust met de functionaliteit om cashless en contactloze betalingen te ontvangen. Ban contant geld uit jouw zaak en zorg voor een vlotte betaalmethode voor cashless betalen.

Go Cashless!
Contactloos betalen met jouw eigen smartphone
Betalingen accepteren

Transactieverwerking

Transactieverwerking is de specialisatie waar we in 2003 mee van start gingen. Door voor Easy Payments te kiezen als transactieverwerker, kies je voor zorgeloos betalingen ontvangen. Easy Payments is de perfecte partner voor een vlekkeloze transactieverwerking aan de voordeligste tarieven.

Naar transactieverwerking

Vragen over onze betaaloplossingen op maat?

Contacteer ons