Betaalterminals

Betaalterminals

Overstappen naar een betaalapparaat

We maken steeds minder gebruik van cash dankzij betaalterminals. De meeste van de klanten die in jouw zaak komen, hebben zelfs geen cash geld op zak. Iedereen gaat er namelijk van uit dat ze met bankkaart kunnen betalen of zelfs met smartphone contactloos kunnen betalen, zonder dat er onnodige contactmomenten gecreëerd worden.

  • Minder contactmomenten in jouw zaak
  • Sneller betalingen ontvangen
  • Vermijd lange wachtrijen
  • Minder cash in je zaak biedt meer veiligheid

 

Overstappen naar een betaalapparaat
Vaste en mobiele betaalterminals

Vaste en mobiele betaalterminals

In ons aanbod vind je zowel vaste als mobiele betaalterminals. De keuze voor één van beide systemen is veelal afhankelijk van jouw onderneming en werkwijze. Een vaste terminal krijgt een vast plaatsje in jouw zaak. Het toestel is meestal met het internet verbonden via een LAN kabel. Om die reden blijft het apparaat vaak op dezelfde plaats staan en moeten je klanten tot bij de terminal komen om te betalen. Een mobiele betaalterminal maakt draadloos contact met het internet. Je kan met deze betaalterminals dus altijd en overal betalingen ontvangen, zo lang je een connectie kan maken met het internet. Dat gebeurt via GPRS, wifi, 4G of bluetooth.

Wat zijn de mogelijkheden?

Offerte aanvragen

Ontdek onze online tour van de betaalterminalkassa!

Huren of kopen?

Bij Easy Payments kan je terecht voor het huren of kopen van kassasystemen en betaalterminals. Heb je vragen over de mogelijkheden betreffende het huren of kopen van een betaalterminal? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag wat meer informatie.

Complete betaaloplossingen

Easy Payments heeft een jarenlange ervaring met het implementeren van betaalsystemen bij onze klanten.
We zijn dan ook thuis in de verschillende sectoren en bieden oplossingen aan voor ieder type ondernemer.

Onze complete betaaloplossingen zijn modulair te gebruiken. Zo kies je zelf welke opties je nodig hebt en welke niet. Heb je alleen een betaalterminal nodig? Die bestel je snel en makkelijk via onze webshop. Ben je eerder op zoek naar een complete oplossing met bestelplatform, voorraadmodule, bonnenprinter of andere functionaliteiten? Easy Payments voorziet de mogelijkheid om al deze systemen naadloos met elkaar te verbinden voor een complete service.

Vraag offerte aan

Onze betaalterminals

Voor iedere onderneming bieden we een betaalterminal op maat.

Meer info voor jouw specifieke sector?

Bij Easy Payments gaan we graag op een persoonlijk en gepaste wijze te werk.
Voor elke sector: anytime, anywhere.