Kassasystemen

Makkelijk betalingen organiseren

Wat is een kassasysteem?

Een kassasysteem is een software of hardware pakket dat wordt gebruikt om de kassa in winkels, horecazaken, sportverenigingen en evenementen aan te sturen. Je kan met een kassa snel en eenvoudig bestellingen invoeren en betalingen accepteren. Kassasystemen bestaan in allerlei soorten en vormen. Afhankelijk van jouw sector en werkwijze kies je voor een systeem dat past in jouw workflow.

Welke kassasystemen bestaan er?

Van de typische vaste kassa die we in veel ondernemingen terugvinden tot een digitaal bestelplatform waarmee je als ondernemer geen betaalterminal meer nodig hebt. Een kassa kan allerlei vormen aannemen, maar het doel blijft hetzelfde: zo vlot mogelijk bestellingen noteren en betalingen ontvangen om zo processen binnen de onderneming te vereenvoudigen en versnellen. Hoe het juiste kassasysteem er voor jou uit ziet, hangt af van jouw wensen, noden en natuurlijk van je werkwijze.

Vraag offerte aan

Traditionele elektronische kassasystemen

De traditionele elektronische kassa is een computer met een vaste plek in jouw zaak. Deze kassasystemen kunnen veelal worden geconnecteerd aan andere modules, zoals het EasyServed bestelplatform. De vaste touchscreen kassa van Easy Payments biedt veel voordelen en is makkelijk te implementeren in iedere zaak of onderneming.

Traditionele elektronische kassasystemen
Bestelplatform voor online bestellingen

Bestelplatform voor online bestellingen

Het EasyServed bestelplatform is veelzijdig inzetbaar en je kan er als ondernemer alle kanten mee uit. Het systeem laat toe dat je een eigen bestelwebsite opzet waar je klanten een bestelling kunnen plaatsen. Dankzij de veelzijdigheid van dit systeem kan het in verschillende sectoren succesvol geïmplementeerd worden.

Bestelkiosk voor self-service bestellingen

De self-service kassa is een goede oplossing om wachttijden aan de balie te verkorten. Door een kiosk te plaatsen in jouw zaak, kunnen klanten via de bestelkiosk het menu bekijken en hun keuze maken. Ze rekenen hun bestelling af bij de kiosk en jij kan meteen starten met het klaarzetten van de bestelling. Je kan de self-service kassa niet alleen gebruiken voor het bestellen van maaltijden of producten.

Bestelkiosk voor self-service bestellingen
Refurbished kassa

Refurbished kassa

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en gebruiksvriendelijke kassa aan een voordelige prijs? Onze refurbished kassasystemen zijn helemaal up-to-date en hebben een technische inspectie ondergaan voordat we ze te koop aanbieden op onze website. Met een refurbished kassa haal je een kwalitatief product in huis voor een voordelige prijs.

Kassasysteem op maat

Easy Payments heeft een ruime ervaring met betaaloplossingen voor verschillende sectoren. We zijn dan ook gespecialiseerd in kassasystemen op maat van jouw wensen en noden. Combineer de verschillende systemen tot ze perfect passen bij jouw onderneming en werkwijze. Heb je een erg specifieke workflow of heb je het idee dat een gewoon kassasysteem niet helemaal binnen jouw workflow past? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kassasysteem op maat

Op zoek naar een all-in-one kassasysteem voor jouw zaak?

Contacteer ons

Kassasysteem kopen of huren?

Heb je een kassasysteem nodig voor jouw frituur, horeca zaak, sportclub of andere onderneming?
Bij Easy Payments koop je complete kassasystemen aan scherpe tarieven. Heb je de kassa maar een beperkte tijd nodig of organiseer je een eenmalig event waarvoor je een degelijke betaaloplossing nodig hebt?
Dan kan je er ook voor kiezen om een kassasysteem te huren. Bij ons huur je complete betaalsystemen aan een voordelige prijs.

Meer info voor jouw specifieke sector?

Op zoek naar andere informatie?