Bonnenprinter

De bonnenprinter is een veelzijdig toestel en de perfecte aanvulling voor je kassa systeem. Doordat je zelf alle instellingen kan aanpassen, kunnen de bonnen voor verschillende doeleinden dienen. Zo kan je het keukenpersoneel te voorzien van een overzicht over de bestellingen. Maar je kunt de bonnenprinter ook gebruiken bij de kassa om een bon af te drukken voor je klanten. Ontdek ook onze andere hardware!

Koop jouw bonnenprinter

Bonnenprinter naast de betaalterminal

Vooral naast de betaalterminal komt de bonnenprinter goed tot zijn recht. Uiteindelijk verwachten we toch allemaal een bonnetje of afschrift te krijgen wanneer we onze bestelling afrekenen. De bonnenprinter wordt vooraf volledig ingesteld zodat je barmedewerkers en vrijwilligers verder geen werk hebben met de printer. Wanneer de klant een bestelling afrekent, rolt er meteen een bon uit de printer. Makkelijker kan haast niet!
Op zoek naar software modules voor jouw kassasysteem? We hear you! 

 

Voordelen?

1. Bon printen voor de chef

Waar men in de keuken vroeger veelal werkte met geschreven bonnen die geplaatste bestellingen vertegenwoordigden, kiezen we nu steeds vaker voor een digitaal systeem. Druk alsnog een bon af zodat jouw chef en keukenpersoneel een mooi overzicht kan houden over de huidige bestellingen.

2. Veelzijdig in personalisatie

Naast het feit dat je bonnenprinter informatie afdrukt over de bestelling en het totaalbedrag, kun je nog een aantal personalisaties uitvoeren. Zo kan je jouw bonnen verfraaien met het logo van je zaak of extra informatie over je openingsuren of jaarlijks verlof.

Ondernemers zoals sportverenigingen of clubs kiezen er vaak voor om het logo van een sponsor op hun bonnen te drukken. Op die manier brengt de printer nog wat extra sponsorgeld in de kassa.

3. Makkelijk verbinden met je kassa

De bonnenprinter in ons assortiment is makkelijk te installeren en gebruiken. Je hoeft je werknemers geen opleiding te geven over het toestel en dat is vooral erg handig. Nadat je de instellingen één keer hebt ingevoerd, werkt het toestel verder automatisch.

Je kiest zelf voor welke producten je een bon wil afdrukken. Tijdens de installatie kies je ook meteen of je een gepersonaliseerde boodschap of reclameboodschap wil afdrukken op de bonnetjes.

De printer wordt met je kassa verbonden door middel van een USB kabel. Zo worden alle gegevens meteen gesynchroniseerd.

4. Bonnenprinter in jouw zaak of vereniging

Ook voor jouw zaak of vereniging is de bonnenprinter een goede aanvulling op het huidige betaalsysteem. Bied je klanten of clubleden een complete service door hen een betaalbewijsje te geven wanneer ze een bestelling afrekenen.

Heb jij interesse in de bonnenprinter? Bestel je toestel vandaag voor 15u om het morgen thuis te ontvangen. We zijn ook altijd beschikbaar via onderstaand contactformulier om al jouw vragen te beantwoorden of om jou te adviseren over de perfecte betaalmethode voor jouw onderneming.

Nog vragen? Laat het ons weten!