2023: dé beste betaalterminals

29.01.2023

Op zoek naar de betaalterminal die perfect bij je past? Vergelijken is de boodschap. Een goed vertrekpunt is onze beste betaalterminals van 2023. Deze drie toppers hebben elk hun unieke sterktes en ze zien er alle drie bijzonder flitsend uit, al zeggen we het zelf. Ontdek meteen welke krachtpatser jouw onderneming nog net wat sterker maakt.  

New9220

Met zijn rood-zwarte kleurencombinatie lijkt de New9220 wat op een sportwagen. Rijden kan je er niet mee, maar de New9220 is net zo gestroomlijnd en vinnig. Dat is te danken aan enkele ongeziene features, zoals een 5.5 inch kleuren touchscreen, een camera (voor en achter), GPS, 8GB flash geheugen, … Connectiviteit verloopt via 2G, 3G, 4G, wifi en Bluetooth. De New9220 beschikt ook over een high-speed thermische printer. Voel je ook the need for speed? Dan is de New9220 je nieuwe beste vriend.  

Betaalterminalkassa

Toegegeven, ‘betaalterminalkassa’ is niet de meeste hippe naam, maar je weet wel exact wat je krijgt. Hij ziet er bovendien veel cooler uit dan zijn naam doet vermoeden. Dit is namelijk een betaalterminal met een geïntegreerd kassasysteem. Zo heb je én een kassa én een betaalterminal. Handig voor snelle, veilige cashless betalingen. Win-win voor jou en je klant.  

CCV Budget

Moet je betaalterminal handig en volledig zijn én binnen een beperkt budget passen? Enter CCV Budget. De beste betaalterminal voor de startende ondernemer. Wie liever huurt, kan dat ook tegen een mooi prijsje. De CCV Budget heb je al voor €19,90/maand. Wat krijg je in ruil? Een gebruiksvriendelijke betaalterminal, zowel in formaat als gebruik. Betalen gaat makkelijk contactloos. QR-code betaling, creditcards, maaltijd- en ecocheques zijn ook appeltje-eitje voor de CCV Budget V400C.   

 

Offerte aanvragen

Aankopen via de webshop

 

 

Vlotter ondernemen met de beste betaalterminal

Een betaalterminal maakt je leven makkelijker. Het maakt ondernemen vlotter, sneller en veiliger. De juiste betaalterminal versterkt je zaak. En dus moet je op zoek naar de juiste match. Zijn onze drie beste betaalterminals niet exact wat je zoekt? Twijfel je nog tussen huren of kopen? Of wil je liever een complete betaaloplossing op maat, bijvoorbeeld exact afgestemd op jouw sector 

Stuur ons een mail, bel ons even op of klop gerust aan. We geven je met plezier advies. Ben je al zeker van je stuk? Des te beter! Koop je betaalterminal via de webshop of vraag een offerte aan.  

 

 

Yess, ik wil de beste betaalterminal voor 2023 in huis halen!

Webshop