Betalen in sportclubs – de obstakels!

21.02.2023

Betalingen zonder contant geld zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en met reden. Ze bieden een handige, veilige en efficiënte manier van betalen, of het nu gaat om online winkelen, restaurantrekeningen of zelfs bij sportclubs.

In het verleden was contant geld de meest voorkomende vorm van betaling bij sportclubs. Maar met de komst van digitale technologie zijn cashloze betalingen de optie bij uitstek geworden voor veel sportclubs. Waarom vraagt u zich af? Bij deze enkele redenen waarom u het gebruik van cashless betalingen voor uw sportclub zou moeten overwegen.

Gebruiksgemak van begin tot eind 

Eén van de belangrijkste voordelen van cashless betalingen is het gebruiksgemak. Met slechts een paar klikken kunt u een betaling uitvoeren. Dit is vooral handig voor sportclubs, waar spelers en leden niet altijd contant geld bij de hand hebben. Cashless betalingen maken snelle en eenvoudige transacties mogelijk, zonder dat er contant geld of cheques nodig zijn. Joepie!

Helemaal niet duur

Een ander voordeel van cashless betalingen is dat ze helemaal niet duur zijn. Samen met CCV & Twelve & hebben we speciaal om sportclubs te ondersteunen de Stronger Together actie opgestart!
Stronger Together u zegt? Yes, samen staan we sterk! Dankzij deze actie krijg jij een GRATIS betaalterminalkassa of koop je al een vast kassasysteem voor €999. Crazy!

Zo kunnen sportclubs geld besparen door de kosten te vermijden die gepaard gaan met het verwerken van contant geld. Want cashless betalen, hoeft helemaal niet duur te zijn!
Bovendien kunnen sportclubs door het gebruik van cashloze betalingen het risico op diefstal verminderen, wat een aanzienlijke kostenpost voor de club kan zijn. Meer ontdekken? Schrijf je in voor een kantine avond in de buurt! Op deze avond wordt je uitgenodigd bij een sportclub waar ons systeem in werking is. Zo kan jij zelf ontdekken hoe het een voordeel zou kunnen betekenen voor jouw club!

PIO betaalterminal

 

Bespaar tijd

Contante betalingen kunnen sportclubs ook tijd laten besparen. Kostbare tijd! Want niemand schuift graag lang aan voor een pintje tijdens een spannende match, toch? Iedereen wil dan ook nog eens op hetzelfde moment dat verfrissend gerstenat… Tijdens de pauze! Hoe korter de rij om aan te schuiven.. Hoe beter weliswaar!
Bijkomend: bij traditionele contante betalingen moeten clubs tijd besteden aan het tellen en verwerken van contant geld, wat een nogal tijdrovend proces kan zijn. Cashless betalingen daarentegen worden automatisch verwerkt, wat betekent dat clubbestuurders meer tijd kunnen besteden aan andere aspecten van de club.

Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn

Veel sportclubs aarzelen misschien om cashless betalingen in te voeren uit angst dat het te duur of te lastig is. De realiteit is echter dat girale betalingen eenvoudig te implementeren zijn en dat de voordelen veel groter zijn dan de mogelijke nadelen. Bovendien zijn er verschillende betalingsplatforms beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen, wat betekent dat clubs een oplossing kunnen vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Kortom, cashless betalingen zijn een uitstekende optie voor sportclubs die hun betalingsproces willen vereenvoudigen. Ze bieden gebruiksgemak, zijn niet duur en besparen de beheerders tijd. Hoewel er aanvankelijk enige aarzeling kan zijn om cashless betalingen te implementeren, wegen de voordelen veel zwaarder dan de mogelijke nadelen. Bovendien is cashless betalen in sportclubs verplicht sedert 1 juli 2022. Met de betaalmogelijkheden van Easy Payments kunnen sportclubs een oplossing vinden die voor hen werkt, en genieten van de vele voordelen die cashless betalingen te bieden hebben.

 

Yess, ik wil een gratis betaalterminalkassa!

Inschrijven