Cashless betalen bestrijdt coronavirus

24.03.2020
Cashless betalen bestrijdt coronavirus

Het coronavirus heeft zware gevolgen en dwingt de politiek tot het nemen van drastische maatregelen. Deze crisis wordt ongetwijfeld een stimulans voor cashless betalen. Elektronisch betalen is ook op vlak van virussen een stuk veiliger dan cash. Wij willen jou alvast de kans geven om goedkoop een opgefrist tweedehands toestel aan te schaffen.

Wij vinden cash geld is vies

De Wereldgezondheidsorganisatie had reeds bekendgemaakt dat het gebruik van cashgeld de verspreiding van de huidige pandemie bevordert. Een betaalterminal in huis halen is dus meer dan ooit nodig.

Ook de lokale politiek bekijkt in verschillende steden en gemeente wat ze kan doen om te helpen. De stad Gent wil bijvoorbeeld cashless betalen verplichten in de Horeca. Wettelijk gezien ligt dit moeilijk maar door deze regel te koppelen aan een terrasvergunning zouden ze heel wat zaken toch kunnen dwingen. Bovendien zou het de internationale uitstraling van de stad ten goede komen. Voor Horecazaken met een terras zal een mobiele betaalterminal de beste oplossing zijn. Zo betalen klanten de rekening vanop het terras. Ben jij al klaar voor een drukke Paasvakantie?

Cashless betalen zal de nieuwe norm worden. Met deze vernieuwde aandacht voor hygiëne zal de transitie nog sneller gaan. Het is een kwestie van tijd vooraleer verschillende overheden nieuwe permanente regels invoeren. Net zoals in Gent zal cashless betalen overal belangrijker worden.

Veel restaurants schakelen gedwongen over op leveringen aan huis. Voor thuisleveringen geldt evenzeer dat  cash de vijand is. Met een mobiele betaalterminal ben je gewapend tegen virussen en klanten met onvoldoende cash in huis.

Een betaalterminal: betrouwbaar, winstgevend en proper

De voordelen van een betaalterminal zijn nu groter dan ooit tevoren. Meer betalingsopties aanbieden vergroot aanzienlijk jouw potentiële klanten. Extra klanten die je nodig zal hebben na afloop van de verplichte sluitingsperiode.
Onze toestellen zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Loopt er toch iets mis? Dan kan je 24 uur per dag terecht bij onze storingsdienst. Indien nodig vervangen wij jouw toestel. Onze huidige actie is inclusief service.

Daarnaast bewijzen statistieken dat klanten gemiddeld meer uitgeven met een bankkaart. Dan moet je hen wel die mogelijkheid geven. Steeds meer bankkaarten werken overigens met contactloos betalen. Al onze toestellen zijn uitgerust om dit type betalingen te accepteren. Hygiënischer dan contactloos kan niet.

Een goedkoop betaaltoestel met een grote return

De maatregelen zijn een fikse streep door de rekening voor heel wat Horeca-uitbaters. Gezien het verlies van inkomsten is investeren misschien wel het laatste waar je nu aan denkt. Daarom heeft Easy Payment Services besloten om onze klanten tegemoet te komen. Omdat wij dit virus samen met jou het hoofd willen bieden, verkopen wij momenteel refurbished betaalterminals.

Je bespaart hierdoor maar liefst 200 euro! Zorg ervoor dat je na de coronamaatregelen klaar bent om jouw verliezen te compenseren. Wij geven je alvast 200 euro cadeau tot het einde van de maatregelen.

Profiteer nu van deze actie en help jezelf en heel wat anderen door deze moeilijke periode.

Nog vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons