De slimme NewPos 9220 betaalterminal

06.08.2021
De slimme NewPos 9220 betaalterminal

NewPos Tech bracht onlangs een nieuwe, slimme betaalterminal op de markt. Voor handelaars en ondernemers die op zoek zijn naar moderne betaaloplossingen met alle opties en technische snufjes, is dit dé ultieme betaalterminal. Easy Payments is officieel verdeler van de 9220 NewPos betaalterminal en wij zijn alvast razend enthousiast over dit toestel.

Wat is de nieuwe 9220 betaalterminal van NewPos?

Deze betaalterminal valt zonder twijfel onder de categorie: slimme betaalterminals. Het toestel is standaard voorzien van intelligente Android software die je het leven makkelijker maakt. Je bedient de betaalterminal via een grote touchscreen. In het menu kan je een heleboel instellingen aanpassen en het toestel optimaliseren naar jouw wensen.

Klanten betalen dan weer makkelijk en contactloos met de betaalmethode van hun eigen voorkeur. En dat kun er héél wat zijn!

Overal betalingen ontvangen met de NewPos 9220

Deze mobiele betaalterminal is uitgerust met wifi, 4G, 5G, Bluetooth en GPS. Vanaf nu ontvang jij eender waar je betalingen. Je hoeft dus niet per se met een vast wifi netwerk te verbinden. Sta jij op een festival, een kerstmarkt of een zomerbar? Geen zorgen, je kunt overal verbinding maken met het 4G of 5G netwerk.

Je kunt bovendien ook makkelijk doorheen tafels in een drukke zaal lopen, met je draadloze betaalterminal. Niets houd je tegen om je klanten van een uitmuntende service te voorzien, overal!

 

Snel en veilig versleuteld

Een goede Android basis en het gebruik van de juiste applicaties, zorgt voor een aangename gebruikservaring met dit toestel. Het touchscreen toont levendige kleuren en reageert naadloos op iedere aanraking.

Behalve het feit dat de NewPos 9220 razendsnel werkt, dankzij de supersnelle Qualcomm chip, is het toestel ook goed beveiligd.

Ontvang ieder type betaling

Met de NewPos 9220 ontvang je ieder type betaling. Het Android besturingssysteem zorgt voor een breed spectrum aan verschillende betaalmethoden. Zo kunnen klanten met eender welke betaalkaart betalen, maar ook met Apple Pay, Google Pay en een heleboel andere cashless betaalmogelijkheden.

Is de NewPos 9220 iets voor jou?

De NewPos 9220 mobiele betaalterminal is perfect voor handelaars en ondernemers die anderen graag een stapje voor zijn. Door jezelf nu uit te rusten met de juiste technologieën en applicaties, zorg jij voor die voorsprong.

Heb je interesse in de nieuwe 9220 of wil je liever eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met professioneel advies over de perfecte betaaloplossing of met een kassasysteem op maat van jouw onderneming.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons