Easy Payments neemt Sync Pay Solutions over

15.02.2022
Easy Payments neemt Sync Pay Solutions over

Deze overname past in de sterke groei ambities van Easy Payments

Easy Payments heeft een akkoord bereikt met Sync Pay en neemt per direct circa 3.000 handelaars over en verwelkomt 10 nieuwe collega’s.

Volledige integratie

Sync Pay, gevestigd in Fleurus, heeft een sterke basis in Wallonië op het gebied van betaalterminals en telecommunicatie. De activiteiten van Sync Pay zullen op termijn volledig binnen Easy Payments geïntrigeerd worden.

Met deze transactie verstevigt Easy Payments haar positie in Wallonië en verwacht hiermee een grote toegevoegde waarde te kunnen leveren aan haar nieuwe clientèle door haar “One-Stop” filosofie. Easy Payments heeft een dominante positie in Vlaanderen op het gebied van Evenementen en Sportclubs (samen met Twelve) Internettransacties (samen met PAY.BE) en POS transacties.

Blik gericht op de toekomst

Met deze overname verwacht Easy Payments haar groei binnen België verder te versnellen.

Fredrik van Hulle, CEO Easy Payments: “Wij zijn blij met deze overname en kijken ernaar uit om de klanten en medewerkers te verwelkomen bij Easy Payment Services. Graag willen wij onze nieuwe handelaren verder ontzorgen met onze One-Stop marktbenadering. Of je nu een evenement, internet of een betaling in je outlet wilt laten plaatsvinden: alles kan bij ons op één platform: veilig en simpel”.

Andere vragen? Bekijk onze FAQ!

Naar meest gestelde vragen