EasyServed als bestelmodule bij SAB Denderhoutem

03.02.2021
EasyServed als bestelmodule bij SAB Denderhoutem

De Sint-Aloysius Basisschool in Denderhoutem zag zich dit jaar verplicht om stevige aanpassingen door te voeren aan de jaarlijkse wafel en truffel verkoop. Cash geld en papiertjes die van hand tot hand worden doorgegeven, bleken plots niet meer van deze tijd! Er was dringend behoefte aan een corona proof oplossing voor het opnemen van bestellingen en het doorvoeren van betalingen. EasyServed bleek een degelijke en gebruiksvriendelijke oplossing, die zowel bij het personeel van de basisschool als bij de ouders van de kinderen enthousiast onthaald werd!

Van old-school naar future-school

Vorige winter, tijdens de wafel en truffel verkoop kregen kinderen een briefje mee naar huis waarop ouders konden aankruisen wat ze wilden bestellen om de school te steunen: wafels in verschillende smaken of truffels. Ze gaven hun kinderen het juiste bedrag mee en dat werd in de klas dan doorgegeven aan de juf. Het was een hele berg werk voor de leerkrachten en anno 2020 bleek het systeem ook niet helemaal corona proof te zijn. Er moest dringend iets veranderen.

Er werd een systeem opgezet met Google Forms om bestellingen door te geven, maar al snel bleek dat de betalingen alsnog een probleem opleverden. Een wafelverkoop zelf digitaliseren bleek moeilijker dan verwacht, tot iemand de perfecte oplossing opperde: EasyServed!

EasyServed als bestelplatform voor een wafelverkoop

EasyServed is een bestel systeem dat voornamelijk in de horeca gebruikt wordt, maar het systeem is voldoende flexibel om in andere situaties toegepast te worden.

“Samen met Fredrik van Easy Payments hebben we onze bestelwebsite opgezet. Het moest allemaal erg snel gaan, want we hadden al enkele zijwegen genomen die niet bleken te werken en de wafelverkoop kwam snel dichterbij! Het opzetten van de bestelwebsite was eigenlijk erg gemakkelijk en dat ging allemaal heel vlot. We konden zelf onze producten en prijzen ingeven. Ook de informatie die we nodig hadden van de ouders was makkelijk in te stellen.”

 

De bestelmodule van EasyServed, in combinatie met Easy Payments bleek ook een stuk goedkoper te zijn dan de andere opties die in overweging genomen werden. Het was dan ook een makkelijke beslissing om gebruik te maken van dit systeem.

“We stuurden een mail naar de ouders van alle kinderen met een link naar onze webshop. In die webshop konden de ouders dan producten die ze wilden bestellen in hun winkelmandje steken en meteen afrekenen. Iedereen was laaiend enthousiast over het systeem! We kregen complimenten van ouders en de leerkrachten bedankten ons om het vele werk dat in één klap weg viel!”

De voordelen van EasyServed

Voor SAB Denderhoutem was de toepassing van EasyServed een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing. Ze werden wel meteen in het diepe gegooid, want ze hadden geen ervaring met het systeem en weinig tijd om alles op punt te zetten. Toch halen de medewerkers van SAB Denderhoutem een heleboel voordelen aan:

  • We hoefden geen betalingen meer te ontvangen
  • Er ging geen cash geld van hand naar hand
  • Het nam veel werk weg voor onze leerkrachten
  • Het systeem was ook erg makkelijk voor de ouders
  • De link en QR code brengen je meteen op onze webshop
  • De kostprijs per transactie ligt laag, wat voor ons een groot voordeel was
  • Alles gaat automatisch!

Zelf EasyServed integreren in jouw onderneming?

Organiseer jij ook een wafelverkoop, een afhaal spaghetti avond of een andere verkoop? EasyServed is misschien de ideale oplossing voor jouw onderneming. Heb je vragen over het systeem of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met de ideale oplossing voor jouw onderneming!

“Wij hebben alvast besloten om voor onze volgende acties en verkopen opnieuw gebruik te maken van EasyServed. We kennen het systeem nu wat beter en zijn er super enthousiast over. Eén van onze medewerkers heeft het systeem al aangeraden aan vrienden!”

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons