EasyTicketing, the new order in ticketing!

03.03.2022
Toekomst van EasyTicketing

De toekomst van EasyTicketing

Vandaag de dag krijgen sportclubs te maken met heel wat perikelen. Nog voor de pandemie voet zette op deze aarde. Wil je een fijne match organiseren dan gaat daar namelijk heel wat meer stress mee gepaard dan louter de spanning om het winnende doelpunt.

Uitdagingen in de sportwereld

Beheer van de abonnementen, controle en opvolging van de boekhoudingen, vervolledigen en opmaken van het zaalplan, vullen van de zaal, verkoop van parkeertickets, … Het is maar een kleine weerspiegeling van de druk waar sportverenigingen ongewenst dagdagelijks mee geconfronteerd worden. 

Met MyTIMO wou men een software ontwikkelen om sportclubs te ondersteunen in deze uitdagende kwesties. Niet met het doel er geld uit te slaan, wel als grondslag de clubs te helpen en het proces te vereenvoudigen.

Een gedragen grondfilosofie

Dit weerspiegelt in de ontstaansreden van MyTimo: “Vanuit onze oprichting was de basisopzet nooit commercieel, maar steeds om iedere sportclub fundamenteel te helpen” aldus de oprichter, Rudy Hainaut.

Deze grondfilosofie wordt mede benadrukt door de CEO van Easy Payments, Fredrik Van Hulle. “Bij Easy Payments gaan we steeds op zoek naar manieren om onze klanten te ontzorgen. Niet alleen met zicht op het cashless betalingsverkeer maar op alle andere kernfacetten waar sportverengingen op botsen. Volledig te herleiden naar onze One-Stop-Solution filosofie, geen enkele connectie wordt gemist: de ondernemer wordt ondersteund in iedere schakel.” 

EasyTicketing

Ondanks diverse tegenslagen gedragen door het coronavirus bleef MyTimo stand houden en verder evolueren. Een mooie evolutie die geleid heeft tot versmelting met het bestaande EasyTicketing concept. Het moge duidelijk zijn dat deze synergie de revival voor het Ticketing-systeem betekent.

“De verdere ontwikkeling van EasyTicketing mag je zien als een volgende schakel in de uiteenzetting van onze omni-channel propositie. Eén one-stop-solution waar iedere sportclub terecht kan en beroep kan doen op diverse EasyServices. Allemaal met hetzelfde uitgangspunt: de sportverenigingen ontzorgen en laten focussen op wat écht telt: s(up)porte(re)n!”

Boek nu jouw gratis demo! 

Andere vragen? Bekijk onze FAQ!

Naar meest gestelde vragen