Geef tijdig jouw nieuwe gegevens door

10.02.2020
Geef tijdig jouw nieuwe gegevens door

Veranderen van vennootschapsvorm brengt heel wat administratieve last met zich mee. Een aantal zaken laat je allicht met veel plezier over aan jouw boekhouder. Er zijn echter een aantal dingen die je zeker niet mag vergeten. Zo moeten jouw gegevens in de kruispuntbank aangepast worden en doe je er goed aan jouw belangrijkste leveranciers op de hoogte te brengen. De kans is groot dat Easy Payment Services één van jouw sleutelleveranciers is. Vergeet dus ook ons niet in te lichten over dit soort wijzigingen. Zo garandeer je een naadloze overgang.

Niets vergeten?

Een vlotte samenwerking begint bij een goede communicatie. Omdat wij jou zo goed mogelijk willen verder helpen, blijven wij graag op de hoogte van belangrijke wijzigingen. Geef daarom tijdig veranderingen door van jouw rekeningnummer, ondernemingsnummer of aandeelhouders. Zo vermijden we onnodige problemen.

Daarnaast spreken wij bij voorkeur de juiste mensen aan.  Als een nieuwe zaakvoerder het roer overneemt waarderen wij een seintje. Dan spreken wij de juiste persoon aan om onze nieuwe innovaties voor te stellen.

Correcte informatie = garantie op een topservice

Wanneer een bedrijf aanpassingen doorvoert sputtert de machine wel eens. Vaak zijn het dingen waar je op voorhand geen rekening mee gehouden had. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verkeerd rekeningnummer op een factuur of post die op een oud adres aankomt. Dit brengt extra werklast met zich mee die we liever voorkomen.

Wanneer Easy Payment Services niet werd geïnformeerd over bepaalde nieuwigheden, zijn fouten niet uit te sluiten. Niets zo vervelend als bedragen die op de oude rekening worden gestort. Onze service dienst is uitgebreid beschikbaar via e-mail, telefoon en zelfs chat. Zo geef jij in een mum van tijd alle aanpassingen door. Zodra bij ons alles goed staat, blijft onze topservice gewaarborgd. Via het klantenportaal kan je alles goed opvolgen.

Wat de toekomst ook brengt, Easy Payment Services blijft jouw partner voor alle betalingsoplossingen. Ben je toch vergeten om ons nieuwe gegevens door te geven? Geen nood. Neem snel contact met ons op, dan lossen we dit meteen op. Jouw machine zal onmiddellijk weer op volle toeren draaien.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons