HELP: Elektronisch betalen in sportclubs?!

02.08.2022

Elektronisch betalen is nu overal verplicht. Serieus? Yes, inderdaad! Die nieuwe wet geldt zelfs ook voor sportclubs. Dat betekent dat elke sporter en bezoeker voortaan cashless moet kunnen betalen. Het hoeft niet de enige betaaloptie te zijn, maar uit marktonderzoek blijkt dat twee derde van de Belgen een absolute voorkeur heeft voor elektronisch betalen!

Liever elektronisch betalen of toch met cash?

Uit marktonderzoek van CCV blijkt dat we het liefst elektronisch betalen. Voor de helft van de Belgen is het zelfs een echte dealbreaker. Liefst vijftig procent volgt de denkwijze ‘Geen elektronische betaling? Dan ga ik wel ergens anders’.

De mogelijkheid om elektronisch te betalen vindt de Belg dus steeds belangrijker. De wettelijke verplichting maakt het bovendien een must, ook in sportclubs.

We begrijpen dat het voor sportverenigingen en -clubs niet vanzelfsprekend is om een elektronische betaalmethode aan te bieden. Maar niet getreurd! Elektronisch betalen hoeft gelukkig geen grote hap uit je budget te nemen. Easy Payments heeft verschillende betaaloplossingen die volledig gepersonaliseerd kunnen worden, ook volgens jouw budget. We willen dat de introductie van elektronisch betalen voor elke sportclub eenvoudig en vlot verloopt. Cashless betalen hoeft helemaal NIET duur te zijn!

Samen sterker

Cashless betalen moet makkelijk en kwalitatief zijn. Dat vinden we zo belangrijk (en logisch) dat we de Stronger Together-actie opzetten met Twelve en CCV. Daardoor kunnen we onze betaaloplossingen supervoordelig aan Belgische sportclubs aanbieden. De bonus die daarbij gepaard gaat (hint: hoe klinkt een gratis betaalterminalkassa?), neem je op onze volgende kantineavond al mee naar huis.

Zien we je op donderdag 19/01?

Elektronisch betalen zonder grote investering en vooral, zonder gedoe. Dat kan! Meer nog, wij staan erop dat cashless betalen voor iedere sportclub makkelijk en laagdrempelig kan. Easy Payments is er voor je, elke stap van de weg. En de eerste stap is een gezellige babbel.

Voor een leuk onderonsje én boeiende info is onze kantine avond op donderdag 19/01 bij TC Roelandsveld the place to be.

 Schrijf je hier in om samen te ontdekken welke van onze betaalsystemen het best bij jouw sportclub past en krijg gratis een betaalterminalkassa ter waarde van € 1.125 euro.

Inschrijven & een GRATIS PIO mee naar huis?!

Let's goooo!