Hoogste score in de Emerce 100

23.01.2020
Hoogste score in de Emerce 100

De Emerce 100 is een belangrijke barometer voor bedrijven actief in de online industrie. Het zijn de klanten zelf die hun leveranciers beoordelen. Emerce onderzocht meer dan 750 bedrijven actief in de e-businessmarkt. PAY. behaalde in 2019 de hoogste score in haar categorie. Easy Payment Services is exclusieve partner van PAY. in België & Luxemburg en wij zijn dan ook zeer blij met deze waardering.

Inzet op innovatie

In een snel veranderend wereld worden klanten steeds veeleisender. PAY. zet al jaren in op innovatieOnze nummer één positie is het logische gevolg van onze groei en onze inzet op innovatie. De hoogste score ontvangen is een bevestiging hiervan. Het motiveert ons om onze inspanningen op vlak van innovatie door te zetten.

We streven naar een 100% full-service benadering. We bieden een waaier van diensten aan maar sturen onze klant slechts één factuur. Wij bieden klanten dus het gemak van een single point of contact voor al hun betalingsverkeer. Daarnaast hebben wij onze techniek volledig in eigen beheer. Deze onafhankelijkheid van externe leveranciers betekent dat wij sneller vernieuwingen kunnen doorvoeren.

Blik op de toekomst

Deze beloning van ons harde werk vormt geen eindpunt. We blijven ons inzetten voor onze klanten. Ons doel is om over vijf jaar ons marktaandeel uit te breiden tot 20%. We willen dit bereiken door een uitstekende klantbeleving aan te bieden. PAY. biedt bijvoorbeeld een uitgebreid en functioneel dashboard en onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Bovendien leggen wij hogere conversieratio’s voor als gevolg van een doordachte betaalmix. Alleen zo worden wij de natuurlijke keuze voor onze klanten.

Naast België en Nederland, kijken wij vandaag ook naar Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Onze groei is het gevolg van onze toekomstgerichte visie. Over de grenzen heen kijken is de volgende stap binnen ons succesverhaal. We zijn ervan overtuigd dat onze huidige klanten mee zullen profiteren van onze groeiambities.

Alles voor de klant

Sinds de oprichting van PAY. hielpen wij tal van bedrijven groeien. Dit doen we door het betalingsverkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen. Vaak vormt de betaling de laatste horde tussen interesse en een aankoop. We zijn er trots op dat wij de ambities van onze klanten waarmaken door deze horde weg te nemen. Alleen zo bereiken onze klanten hun maximale potentieel.

Wil jij zelf ervaren waarom PAY. de hoogste score in Emerce top 100 krijgt? Wil je bovendien een innovatieve partner aan jouw zijde die garant staat voor vlot betalingsverkeer? Laat van je horen en wij helpen je met plezier verder.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons