Kan ik een betaalterminal huren voor 1 dag?

28.08.2022

Organiseer je een evenement, optreden of bijeenkomst waarbij je een betaalterminal nodig hebt voor 1 dag? Easy Payments heeft de ideale oplossing, ongeacht of je 1 of meer betaalterminals nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor het huren van een contactloze betaalterminal vanaf 1 dag. Heb je het pinapparaat langer nodig? Ook dat is geen enkel probleem.  Lees hier hoe je een betaalterminal kan huren voor een korte periode. 

Betaalterminal huren voor 1 dag

Easy Payments is gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat. In ons ruime aanbod aan betaalterminals, kassa’s en digitale betaaloplossingen vind je ongetwijfeld een betaaloplossing die perfect past bij jouw event, onderneming of bijeenkomst.  Een betaalterminal huren, is de ideale oplossing voor ondernemers die niet de hele tijd een betaalterminal nodig hebben of voor organisatoren die voor korte tijd een extra terminal willen gebruiken. 

Easy Payments verhuurt diverse betaaloplossingen voor korte of lange termijn. Je kunt dus zeker bij ons terecht, ongeacht het type betaaloplossing je nodig hebt. 

 

Betaalterminal voor één dag huren?

Yes, please!

Hoe Easy Payments jouw betaalterminal afstemt op jouw onderneming

Wanneer jij een betaalterminal huurt voor 1 dag, zorgt Easy Payments voor alle technische handelingen die achter de schermen gebeuren.  Zo zorgen wij ervoor dat jouw betaalterminal helemaal geconfigureerd is voordat we het aan jou overhandigen. Op die manier hoef jij het toestel alleen maar aan te zetten bij de aanvang van het event.  We zorgen ervoor dat het toestel verbonden is met een transactieverwerker en dat de betalingen gekoppeld worden aan het juiste rekeningnummer. 

Hier moet je rekening mee houden bij de huur van een betaalterminal

Wanneer je een betaalterminal wil huren, moet je met enkele zaken rekening houden. We hebben een beperkte hoeveelheid informatie nodig over jouw onderneming om de transactie te kunnen uitvoeren.  

Deze zaken hebben we van jou nodig voordat we de transactieverwerking kunnen starten voor de huur van een betaalterminal: 

  • Jouw ondernemingsnummer. Een ondernemings nummer is verplicht voor het gebruik van onze betaalterminals. 
  • IBAN nummer van je bankrekening 
  • Identiteitsgegevens van de aanvrager 

We vinden het natuurlijk ook makkelijk als we meteen weten hoeveel betaalterminals jij wil huren en voor welke periode. Wanneer we jouw gegevens tijdig kunnen inplannen, is het ook meteen makkelijker om de terminals klaar te zetten voordat jouw event van start gaat. Je kan via de agenda steeds even kijken hoeveel het kost om jouw betaalterminal voor de gewenste termijn te huren

Hoe werkt het? Huur nu een betaalterminal

Een betaalterminal huren bij Easy Payments is een vlotte en makkelijke manier om jezelf of je onderneming voor korte periode van een betaalterminal te voorzien.  Weet je al exact op welke data jij een betaalterminal wil huren? Plan jouw huurperiode dan meteen in! Of neem contact met ons op om de  datums vast te pinnen. Hoe vroeger we kunnen starten met de voorbereiding van jouw dossier, hoe vlotter alles verloopt. Liever een kassasysteem huren? Kijk hier voor meer informatie! 

Twijfel je nog over datums of weet je nog niet zeker of het huren van een betaalterminal de ideale oplossing is voor jouw onderneming? Neem dan gerust even contact op met onze adviseurs. We denken graag met je mee over de mogelijkheden en bieden je een oplossing die nauw aansluit bij je wensen en noden. 

 

Vraag jouw betaalterminal aan!