Kantine avonden voor sportverenigingen

23.10.2020
Kantine avonden voor sportverenigingen

De meeste sportverenigingen in België bieden hun leden en gasten enkel een mogelijkheid om met cash geld te betalen, of dat nu voor een drankje of clubmaterialen is. Toch is het makkelijker dan je denkt om betalingen met de bankkaart of contactloze betalingen te ontvangen binnen de club. Om je wegwijs te maken in de mogelijkheden, organiseert Easy Payment Sports verschillende kantine avonden. Zo kunnen we jou voorzien van de nodige uitleg en blijf je ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes betreffende onze betaalterminals en betaalsystemen voor sportclubs!

Biedt moderne betaalmethoden aan

Cash betalingen zijn niet handig en nog minder hygiënisch. In tijden van verhoogde waakzaamheid doe je er goed aan om ook je bezoekers en clubleden een veilige en makkelijke betaalmethode aan te bieden. Zie je door het bos de bomen niet? Schrijf je dan in voor één van onze informatieve kantine avonden. Tijdens deze informatie momenten krijg je een uitgebreide uitleg en demonstratie over de verschillende betaalmogelijkheden voor jouw sportvereniging.

Onze beste betaaloplossingen voor sportclubs

Easy Payment Sports is gespecialiseerd in betaalmethoden voor ondernemers en sportverenigingen. In ons aanbod aan betaalsystemen vind je interessante en handige opties om betalingen binnen jouw sportvereniging makkelijker te laten verlopen! Het systeem kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen en noden. Bovendien kunnen de betaalsystemen volledig gepersonaliseerd worden zodat ze passen bij jouw vereniging, kantine of omgeving.

 • Kassasystemen
 • Vaste- of mobiele betaalterminals
 • Bonmodule en bonnenprinter
 • Voorraadbeheer
 • Clubcards
 • Klantendisplay (mogelijkheid tot integratie met Payconiq)
 • Extra opties om boekingen en bestellingen vlot te verwerken

Onze betaalsystemen werken modulair en zijn helemaal aan te passen aan wat jij nodig hebt. Je kiest dus zelf welke modules je wel of niet nodig hebt. Volg onze informatie avonden of webinars om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden!

Kom naar onze kantine avonden

Tijdens de kantine avonden brengen we een bezoek aan de kantine van een sportvereniging bij jou in de buurt. Bekijk zeker even de agenda om te zien wanneer we bij jou in de buurt een informatie avond organiseren. Tijdens een informatieve kantine avond demontreren we de verschillende betaalmethoden, boekingsmodules, kassa systemen en meer!

Wat mag je verwachten?

Tijdens de kantine avonden of webinars geeft één van onze experts meer uitleg over al onze producten en de capaciteiten van die producten. Je ontdekt tijdens deze sessies welke betaalsystemen en pakketten het best passen bij jouw sportvereniging. Vraag je jezelf af hoe al die verschillende modules juist werken en welk nut ze hebben? Dan is een info sessie de perfecte manier om daar achter te komen. We laten je zien hoe alles werkt en voor welke toepassingen alle modules te gebruiken zijn!

Maak jij al gebruik van één betaalsysteem? Dan zijn de informatie avonden nog steeds handig, want je leert er alles over de laatste nieuwe ontwikkelingen en updates over onze pakketten!

Hoe kan je inschrijven?

Hou zeker onze agenda in de gaten om te ontdekken wanneer onze webinars en kantine avonden plaatsvinden.

 • Selecteer de gewenste datum en locatie.
 • Voer de benodigde contactgegevens in
 • Verzend je inschrijving
 • Je krijgt van ons een bevestiging en reminder met instructies
 • Tot binnenkort!

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons