Moeiteloos betalingen ontvangen op de Kerstmarkt

24.10.2021
Betalingen ontvangen op de Kerstmarkt

Na de zomerfestivals beginnen we alvast uit te kijken naar de winterevenementen. Kerstmarkten, winterbars, nieuwjaarsfeesten en kerstboomverbrandingen zijn de gezelligste events tijdens de koude maanden van het jaar. Hoewel de ouderwetste wintersfeer behouden blijft, zijn er wel enkele vernieuwingen gebeurd op gebied van betalingen. Betalingen ontvangen op de Kerstmarkt is een stuk sneller en moderner geworden.

Op naar een modern kerstconcept

Dagen waarin kinderen en jongeren een wafel kochten met een hand vol kleingeld zijn voorbij. Vandaag brengen jongeren (en ouderen) hun smartphone en betaalkaart mee naar de kerstmarkt. Handelaars die enkel cash geld accepteren, blijven alleen achter, want veel bezoekers hebben geen cash geld op zak. Tijd voor een moderne aanpak dus!

Elektronisch betalingen ontvangen op de Kerstmarkt

Elektronisch betalen op de Kerstmarkt is geen toekomstvisie. Het is realiteit vandaag! Het is een modern evenement waar bezoekers kunnen betalen met elektronische betaalterminals op de Kerstmarkt.

Een drankje betalen door jouw gsm naast de betaalterminal te houden of een bestelling doorgeven met jouw eigen smartphone is makkelijk en comfortabel. Zowel bezoekers van de Kerstmarkt als marktkramers hebben veel voordelen bij een elektronische betaaloplossing.

  • Geen contactmoment of cash overdracht
  • Sneller betalen
  • Kortere wachtrijen
  • Makkelijk bestellingen ontvangen
  • Duidelijk overzicht van je omzet
  • Meer doen met minder manschappen!

Welke betaaloplossingen bestaan er voor winter evenementen?

Easy Payments biedt moderne betaaloplossingen voor ieder type event. Voor Kerstmarkten, winterbars tot winterbraderijen kan je bij ons de geschikte betaaloplossing voor kerstmarkten terugvinden.

Mobiele betaalterminal en kassa

Laat je klanten contactloos betalen aan jouw kerstkraam. Met een vaste betaalterminal of mobiele betaalterminal kunnen bezoekers betalen door hun bankkaart naast de terminal te houden. Het systeem kan ook aangevuld worden met een kassasysteem.

Je kan ervoor kiezen om onze betaalterminals te kopen of een betaalterminal te huren. Alle kassasystemen zijn perfect af te stemmen naar jouw noden. We zorgen dan ook graag voor een betaaloplossing op maat van jouw winterbar of Kerstkraam.

Bestelplatform EasyServed

EasyServed is een digitale betaaloplossing waarmee je jouw workflow nog beter kan optimaliseren. Laat klanten hun bestelling plaatsen via jouw online bestelplatform. Dat kunnen ze doen via hun eigen smartphone.

Bestellen en afrekenen gebeurt makkelijk en vlot. Het enige dat je zelf nog moet doen, is de bestellingen klaar zetten en je gasten entertainen!

Jouw klanten contactloos laten betalen op de Kerstmarkt?

Stap mee in het digitale tijdperk en voorzie een geschikte betaalmogelijkheid voor iedereen die jouw winterbar, Kerstmarkt of kerstboomverbranding bezoekt.

Op zoek naar een perfecte betaaloplossing op maat voor jouw event deze winter? Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons