Online betalen met Klarna

06.07.2020
Online betalen met Klarna

Wil je graag dat je klanten een plezierige ervaring hebben in jouw webshop? Wanneer jouw klanten je webshop aangenaam vinden en ze moeiteloos kunnen shoppen en betalen, is de kans groot dat ze later nog een keer terug komen om bij jou te winkelen. Integreer de mogelijkheid tot online betalen met KlarnaAchteraf betalen is namelijk een superieure shop ervaring!

Online betalen met Klarna

Klarna is een Zweedse onderneming die gespecialiseerd zijn in betalingssystemen. Het feit dat ze ondertussen marktleider zijn in Europa, bevestigt alleen maar dat hun systeem gewoon goed werkt!

Online betalen met Klarna en achteraf betalen met Klarna zijn de 2 interessantste shop integraties die ze aanbieden. Lees verder om te ontdekken waarom Klarna de ideale partner is voor betalingen in jouw webshop.

Een minimum aan kliks

Klarna streeft ernaar om je klanten met een minimum aan kliks doorheen het betaalproces te gidsen. Dat zorgt niet alleen voor een aangename ervaring, maar het zorgt ook voor een hoger conversiepercentage voor de webshop eigenaar. Een moeilijk betalingsproces zorgt er namelijk voor dat veel van je klanten al afhaakt voordat ze hun betaalgegevens hebben ingevoerd.

Klarna biedt een kant-en-klare oplossing die jouw klanten zeker zullen appreciëren.

Moeiteloos via PC of mobiel

Niet lang geleden moest je de computer opzetten om een online bestelling te plaatsen. Maar vandaag de dag willen we een product dat we op mobiel ontdekken ook meteen mobiel betalen. Ook daar biedt Klarna de ideale oplossing voor. Ze zorgen namelijk voor een vlekkeloze betaling op zowel desktop als mobiel.

Sterker nog: Klarna streeft ernaar om klanten zo veel mogelijk mobiel te laten betalen. Het bedrijf heeft dan ook een interessante app uitgebracht waarmee jouw klanten nog makkelijker online kunnen shoppen.

De Klarna mobiele app

Ontzettend veel smartphone gebruikers hebben de Klarna app geïnstalleerd op hun telefoon. Met die app kunnen ze ten alle tijden een aankoop doen via hun mobiel apparaat. De Klarna app onthoudt hun inloggegevens en zorgt voor het betaalproces.

Dit systeem heeft als voordeel dat alle mobiele betalingen via de beveiligde Klarna app op je persoonlijke telefoon verwerkt worden. Je klanten hoeven zich dus geen zorgen te maken over beveiliging en encryptie, want Klarna staat in voor alles!

Interessante extra’s via online betalen met Klarna

Zoals we eerder al kort aanhaalden, kun je met Klarna ook kiezen voor achteraf betalen. Dit systeem houdt in dat je klanten ervoor kiezen om het product pas na 30 dagen te betalen, terwijl jij als verkoper wel meteen je geld krijgt. Dit systeem is erg populair en het verhoogt bovendien je conversiepercentage.

Klarna biedt nog enkele andere interessante extra’s, zoals aankoopbescherming voor klanten, maar ook de verkoper wordt ingedekt tegen fraude- en kredietrisico’s. Alle systemen en verbindingen zijn versleuteld en er worden op geen enkel moment gegevens opgeslagen.

Je zit helemaal goed met Klarna

Kort samengevat: Klarna is één van de beste betaalsystemen om te integreren in je webshop. Via het betaalsysteem van deze Zweedse marktleider kun je eindeloos veel mogelijkheden aanbieden aan je klanten. Als kers op de taart ben jij als verkoper goed ingedekt en ook je klanten kunnen op beide oren slapen.

Wil je graag wat meer informatie over de integratie van Klarna in jouw webshop? Of ben je op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Lees dan ook onze blog Klarna versus Afterpay of neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte betaaloplossing voor jouw zaak.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons