PAY. opnieuw beste Payment Service Provider

16.04.2020
PAY. opnieuw beste Payment Service Provider

Voor de derde keer werd PAY. uitgeroepen tot de beste Payment Service Provider van Nederland. Ook in België kun je gebruik maken van PAY., met Easy Payment Services. Wij zijn exclusieve partner van PAY. voor België en Luxemburg.

Easy Payments is erg trots op de samenwerking met PAY. Wij werken samen met PAY. voor de verwerking van betalingen binnen België en Luxemburg. Dat de betalingsverwerker nu voor de derde keer een prestigieuze prijs wint, bevestigt wat we bij Easy Payments al langer wisten. PAY. is de ideale partner voor betalingsverkeer!

PAY. de beste Payment Service Provider

PAY. is een bedrijf dat dagelijks betalingen verwerkt voor duizenden webshops en winkels in de Benelux. Sinds 2012 zorgt PAY. ervoor dat je online betalingen veilig, makkelijk en erg snel doorgevoerd kunnen worden.

Het bedrijf biedt dan ook een excellente service met betaalmogelijkheden die gewoon heel goed werken. Maar PAY. blijft niet dobberen op het vergaarde succes. Ze blijven innoveren en vernieuwen. Ze komen steeds op de proppen met nieuwe technieken en verbeteringen aan bestaande systemen. Het team gaat mee met de tijd en probeert bij nieuwe innovaties altijd een stapje voor te blijven op de rest.

Erkenning en waardering door Emerce

Die vernieuwende mindset zorgde ervoor dat PAY. in 2020 alweer bovenaan de toplijst van Emerce prijkt.

De Emerce Top 100, waar PAY. verkozen werd tot beste Payment Service Provider, is een bekende barometer voor succes binnen de ITC en business in de Benelux. Experts binnen de industrie brengen voor deze top 100 hun stem uit op genomineerde bedrijven in de verschillende sectoren.

In 2020 werd PAY. voor de derde keer helemaal naar de top gestemd. Dit succes hebben ze te danken aan de jarenlange inzet en innovatieve mindset waarmee het bedrijf in de zakenwereld staat.

We zijn dan ook erg trots dat wij met deze top partner kunnen samenwerken!

Easy Payments en PAY. Succes gegarandeerd!

De exclusieve samenwerking tussen Easy Payments en PAY. zorgt er voor dat onze klanten op beide oren kunnen slapen. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten van een zeer complete service kunnen genieten. We verzorgen online betalingen en betaalterminals in winkels van het begin tot het einde.

Als klant kom je in contact met één contactpersoon die jouw onderneming begeleidt. Bovendien krijg je ook maar één factuur, voor de brede waaier aan diensten die we aanbieden.

Samen vooruit

Door de zorgen van online betalingen over te nemen van onze klanten kunnen zij makkelijker en sneller groeien, zonder wakker te liggen van betaalmethoden. En wanneer onze klanten groeien, dan evolueren wij graag met hen mee!

Geef ons een seintje en we helpen je dan ook graag verder met onze verschillende betaaloplossingen voor webshops, retailers en andere ondernemers.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons