Ready to be Stronger Together?

13.01.2023

Beeld je in: genieten van een aangename 23°C, een heerlijk verfrissend drankje en goed gezelschap. Verlang je meteen naar terrasjestijd? We get it. Dat lentezonnetje kunnen we je niet schenken, maar dat drankje, die toffe compagnie én een superinteressante uitleg over de beste betaaloplossingen voor sportclubs wel!  

Van club cards tot cashless betalen 

Wij komen langs bij een kantine bij jou in de buurt. Daar geeft een expert uitleg over hoe je meer winst uit je eigen sportkantine haalt. Want vlot betalen vormt de eerste stap om ook je leden en bezoekers van goed gezelschap en een drankje te laten genieten. Tijdens onze kantine-avonden ontdek je welk betaalsysteem jouw sportvereniging supervlot laat draaien. Je kan de betaaloplossingen in detail bestuderen en je leert er precies hoe je jouw sportclub ontzorgt 

Betaaloplossingen voor sportclubs 

Speciaal voor sportclubs is er de Stronger Together-actie. Samen met Twelve en CCV maakten we een slimme betaaloplossing speciaal voor sportverenigingen. Denk: snel, gebruiksvriendelijk, veilig en met zotte kortingen (een PIO van €1.499 zomaar gratis, wat?). 

Heb je een tennis- of padelclub? Dan mag je de volgende kantine-avond zeker niet missen. Die vinden plaats bij TPC Roelandsveld in Dilbeek (19/1) en bij TC Denderleeuw (9/2). Als Recommended Supplier van Tennis Vlaanderen weten we dat elke club een eigen werkwijze heeft. We ontwerpen dus je kassasysteem op maat. Love-love! 

Zin om samen te pingpongen, maar dan met een tennisbal? Inschrijven doe je hierzo. Tot dan! 

PIO betaalterminal

 

Yess, ik wil een gratis betaalterminalkassa!

Inschrijven