Recommended Supplier Tennis Vlaanderen

28.05.2021
Recommended Supplier Tennis Vlaanderen

Recommended Supplier Tennis Vlaanderen

Easy Payments heeft een ruime ervaring met betaaloplossingen voor sportverenigingen. We bieden interessante betaaloplossingen aan voor diverse sportverenigingen. Ons aanbod is dan ook afgestemd op de behoeften van sportclubs en verenigingen. We passen bovendien ook graag ons aanbod aan naargelang de wensen en behoeften van onze klanten. Ook voor jouw tennisclub of padelvereniging hebben wij de ideale betaaloplossing!

Sinds enige tijd is Easy Payments ook Recommended Supplier van Tennis Vlaanderen.

Recommended padel en tennis supplier

 

Ons aanbod voor sportverenigingen en tennisclubs

Voor sportverenigingen en tennisclubs bieden we een ruim aanbod aan hedendaagse betaaloplossingen. Zowel cashless betaalsystemen als mobiele betaalsystemen maken een belangrijk deel uitKassasysteem van ons aanbod. Zo kan je bij ons uiteraard terecht voor klassieke betaalterminals, maar vooral voor moderne betaaloplossingen. Zo hoef je je als organisator of sportvereniging geen zorgen te maken over contactloze betalingenmobiele betalingen en betalingen met de smartphone.

  • Stand-alone betaalterminals
  • Kassasystemen
  • Cashless betaalmodules
  • Clubcards en gepersonaliseerde betaalkaarten
  • KNIP app
  • Betaalterminal/kassa

Kassasystemen voor tennis- en padelclubs

Easy Payments is actief in zowel tennisclubs als padel verenigingen. Wij bouwen jouw kassasysteem op maat van jouw tennisclub.

Zoals je vermoedelijk wel weet, is padel een combinatie van tennis en Squash. De sport wordt met 4 personen gespeeld, wat ervoor zorgt dat er makkelijker een hapje en een drankje genuttigd wordt na de game. Dankzij de stijgende populariteit van padel in ons land, groeit ook de nood aan een efficiënte en contactloze betaaloplossing voor padel spelers die na de game nog een drankje willen nuttigen!

Cashless betaalmodules voor een moderne tennisvereniging

Onze cashless betaalmodules zijn de ideale oplossing voor tennisverenigingen en padelverenigingen. Met de cashless betaalmodule hebben de leden en bezoekers in je vereniging hun portefeuille niet meer nodig. Met hun smartphone betalen ze hun bestelling snel en contactloos! De cashless modules zijn een makkelijke en moderne oplossing voor zowel kleine als grote sportverenigingen.

Gepersonaliseerde club cards voor tennis en padel verenigingen

Zijn bepaalde doelgroepen in je sportvereniging niet meteen geneigd om met hun smartphone betalingen door te voeren? De gepersonaliseerde club cards laten je leden toe om geld op te laden op de kaart. Zo kunnen ze ten alle tijden betalen met hun persoonlijke clubcard, zonder dat ze verder cash geld op zak hoeven te hebben.

KNIP app voor snelle betalingen

KNIP betaalappDe KNIP app is de ultieme manier om club leden makkelijk te laten betalen. Met de KNIP app kunnen vrienden een rekening splitsen of jongeren hun zakgeld gebruiken in de kantine van de sportvereniging. Met deze app hebben de leden van je tennisvereniging of padelclub hun portemonnee niet langer nodig wanneer ze de kantine bezoeken!

De KNIP app is bovendien een handige betaal app voor jongeren. Ouders kunnen het zakgeld van de jongere via de KNIP app storten. Daar kunnen ze meteen zien wat hun kinderen consumeren, hoeveel zakgeld er nog overblijft en eventueel meer geld overschrijven. De app is meteen ook een soort veiligheid, want met deze app kan een minderjarige bijvoorbeeld geen alcoholische drankjes bestellen.

Op zoek naar de ideale betaaloplossing voor jouw sportclub?

Ben je op zoek naar de ideale betaaloplossing voor je sportvereniging? Of je nu een voetbalclub, tennisverenigingpadel club of andere sportvereniging runt, de betaaloplossingen van Easy Payments zijn modulair en makkelijk combineerbaar. Zo kunnen we altijd een geknipt oplossing aanbieden voor ieder type sportvereniging. Ben je niet zeker over de juiste combinatie voor jouw vereniging. Neem dan gerust even contact met ons op. We bekijken jouw specifieke situatie en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren jouw clubleden de perfecte betaalmethode kan aanbieden!

 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons