Terugbetalingen op een betaalkaart doorvoeren

17.06.2021
Terugbetalingen op een betaalkaart doorvoeren

Vraag jij je soms af hoe je makkelijk en contactloos een bedrag aan je klanten kan terugbetalen? Wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van herbruikbare bekers tijdens een zomerbar of je vraagt een waarborg voor het gebruik van bepaalde producten, dan moet dat bedrag op het einde van de rit weer bij de klant terecht komen. Dat gebeurde altijd via een cash terugbetaling. Je krijgt €1 terug voor een herbruikbare beker? Die krijg je dan zo in je handpalm. Daar stappen we bij Easy Payments graag van af! Contactloos terugbetalen is de beste manier voor een duurzame en gezonde levensstijl!

Wat zijn terugbetalingen op een betaalkaart?

Een terugbetaling op een bankkaart is een betaling die je naar jouw klant terug stuurt. Het kan hier gaan om de terugbetaling van een waarborg voor het gebruik van producten, maar het kan ook een terugbetaling zijn wanneer je klanten hun herbruikbare bekers terugbrengen.

Easy Payments laat toe dat jij je klanten een bedrag terug betaaltrechtstreeks via hun betaalkaart. Schrap die muntjes maar uit je systeem en betaal waarborg en andere bedragen contactloos terug aan jouw klanten.

Makkelijk herbruikbare bekers terugbetalen

Organiseer je een event met een milieubewuste insteek? Dan gebruik je zeker herbruikbare bekers of andere producten die je bezoekers bij je terugbrengen. Met herbruikbare bekers draag je zorg voor het milieu en dat is de juiste keuze. Laat je zeker niet ontmoedigen door social distancing en het minimaliseren van contactmomenten, want met onze betaalterminals kan jij in enkele simpele handelingen een bedrag terugstorten aan je klanten. Die herbruikbare bekers betaal je dus snel en makkelijk terug zonder dat je daar je hand voor hoeft om te draaien!

Probleemloos waarborg terugbetalen

Leen je materialen uit waarvoor je klanten of bezoekers een waarborg moeten betalen? Dan verwachten ze die waarborg ook terug aan het einde van de rit. En het laatste waar we momenteel zin in hebben, is een berg kleingeld in onze handen te krijgen. Zorg er dus voor dat je terugbetalingen meteen naar de betaalkaart van je klanten kan sturen, zonder dat er een contactmoment nodig is!

Denk aan het milieu

Door gebruik te maken van herbruikbare bekers en producten, zorg je ervoor dat er heel wat minder afval op de afvalberg terecht komt! Je verkleint het aandeel aan plastieken wegwerpbekers en jouw klanten. Krijgen ook meteen een degelijke beker in hun handen. Ze zullen sneller geneigd zijn om deze beker bij je terug te bezorgen wanneer ze zich aan een terugbetaling mogen verwachten. En die terugbetaling, die voer jij snel en makkelijk uit, rechtstreeks naar de bankkaart van je klant!

Maak het jezelf en je klanten makkelijk!

Maak het zowel voor jezelf als voor je klanten makkelijker door betalingen rechtstreeks naar een betaalkaart mogelijk te maken. Op die manier hoef jij zelf geen kassa met kleingeld te voorzien voor de terugbetalingen van een waarborg of herbruikbare beker. Je betaalt het bedrag contactloos terug.

Ook je klanten zullen je dankbaar zijn, want vandaag de dag zit niemand te wachten op een cash terugbetaling waarbij er een extra contactmoment ontstaat. Bovendien is het geldbriefje of de munt die van hand tot hand gaat ook een bron van ziektekiemen. Door een contactloze terugbetaling door te voeren naar de betaalkaart van je bezoekers, hou je iedereen blij en gezond!

Wil jij ook terugbetalingen op een betaalkaart kunnen doorvoeren?

Organiseer je een event waarbij je herbruikbare bekers wil gebruiken? Ben je de uitbater van een horeca zaak of heb je plannen om tijdens de zomermaanden een zomerbar te organiseren? Dan kies je best voor het gebruik van herbruikbare materialen. Laat je niet afschrikken door eventuele maatregelen voor social distancing en zorg ervoor dat je jouw klanten contactloos kan terugbetalen.

Heb je interesse in onze betaalsystemen waarmee jij rechtstreeks bedragen kan terugbetalen op de betaalkaart van je klanten? Neem dan zeker even contact met ons op. We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij jouw klanten ook contactloos kan terugbetalen!

 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons