Topeditie van Gentse Feesten dankzij cashless betalen én Mastercard!

04.08.2022

En daar duikt alweer een fantastische editie van de Gentse Feesten de geschiedenisboeken in! Samen met Easy Payments, Mastercard en zo’n 260.000 enthousiaste feestvierders werden het spetterende Feesten. Veel kramen hadden een recordomzet en dat dankzij onze slimme betaaloplossingen!

Contactloos betalen? Knaldrang zonder zorgen!

Na twee jaar coronapauze konden de Feesten eindelijk nog eens stralen in al hun glorie. Daar kwam het volk en masse op af. Woensdag was een topdag met zo’n 220.000 bezoekers en op zaterdag werd een record verbroken met liefst 260.000 bezoekers.

Iedereen met knaldrang kon zich zorgeloos en veilig uitleven. Dankzij de gouden combinatie van Easy Payments en Mastercard gingen de koude drankjes en heerlijke hapjes vlot over de toog. Cashless betalen maakt snel bestellen heel eenvoudig en daar genoten de bezoekers duidelijk van. Geen gedoe met cash, bonnetjes of jetons betekent dat mensen makkelijker consumeren en dus meer geld uitgeven.

Heel wat kramen merkten een historische recordomzet dankzij onze innovatieve eventkassa’s. Elektronisch betalen is niet alleen veiliger en hygiënischer dan cash, maar het is ook snel en makkelijk. Niet alleen voor de bezoeker, maar voor de organisatie!

Dé betaaloplossing voor elke sector

Onze betaaloplossingen zijn zo te personaliseren dat ze perfect passen bij jouw evenement, ongeacht hoe dat eruitziet. Dat rendeert, want ook bezoekers profiteren mee van het gemak van cashless betalen.

Dat werkt alleen wanneer de betaaloplossing 100% bij jouw organisatie past. Dat is ons doel. We denken met je mee om de beste betaaloplossing te vinden die perfect past bij jouw werkwijze en jouw evenement.

Meer weten over onze betaaloplossingen voor events of een andere sector? Of het nu om een evenement, sportclub of horecazaak gaat, Easy Payments is gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat. Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor jou kunnen doen!

Mastercard: een wereldwijd technologiebedrijf in de betaalsector

Mastercard is een wereldwijd technologiebedrijf in de betaalsector. Hun missie is het verbinden en stimuleren van een inclusieve, digitale economie, waar iedereen, overal voordeel uit haalt door transacties veilig, eenvoudig, slim en toegankelijk te maken. Met behulp van veilige data en netwerken, partnerschappen en passie, helpen onze innovaties en oplossingen consumenten, financiële instellingen, overheden en bedrijven om hun grootste potentieel te realiseren. Hun degelijkheidsquotiënt (decency quotient of DC) is de drijvende kracht achter onze cultuur en alles dat we binnen en buiten ons bedrijf doen. Met connecties in meer dan 210 landen en gebieden, bouwen ze aan een duurzame wereld die ontbetaalbare mogelijkheden voor iedereen mogelijk maakt.

Volg Mastercard op Twitter om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws : @MastercardBE_NL.

Ook cashless betalen op jouw event?

Let's goooo!