Vergelijk je betalingsverkeer

04.06.2020
Vergelijk je betalingsverkeer

 

 

Easy Payment Services is een Europese aanbieder voor betalingsverkeer. Wij voorzien ondernemers van betaalautomatenonline betaaloplossingen en credit card transacties.

Easy Payment Services biedt een betrouwbare en professionele service. Tegelijkertijd gaan we voor een persoonlijke aanpak, waarbij we werken met 1 aanspreekpunt. Onze serviceprijzen liggen gemiddeld lager dan de prijzen van andere aanbieders.

Op dit moment maken meer dan 7.000 ondernemers gebruik van onze services. In sommige gevallen nemen we het betalingsverkeer compleet over, maar het is ook perfect mogelijk om een bestaande bancontact te koppelen aan onze services.

Vergelijkingsweken bij Easy Payment Services

Onze klanten zijn altijd op zoek naar een betrouwbare partner met een persoonlijke connectie, liefst met een herkenbare merknaam. We merken dat die keuze hen vaak leidt naar een peperdure factuur aan het einde van de rit.

Wij willen jou graag van die dure rekening verlossen en daarom starten we de vergelijkingsweken. Wij gaan, samen met jou, de uitdaging aan: bespaar op je betalingsverkeer!

Hoe werkt het?

Stuur ons de factuur van jouw betalingstransacties en/of credit card transacties van de voorbije periode. Wij voorzien je vrijblijvend van een duidelijke vergelijking en zetten die vergelijking voor je op papier.

Jij ontvangt een schriftelijk besparingsadvies van ons. Zo weet je meteen of je momenteel een voordelige oplossing voor betalingstransacties gebruikt of niet!

Ook wanneer je een bancontact systeem huurt, mag je die factuur meesturen. Meestal komt huren op termijn duurder uit dan de aankoop van een bancontact.

Nog vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons