Waarom investeren in een Bancontact terminal?

12.10.2020
Waarom investeren in een Bancontact terminal?

Investeren in een Bancontact terminal is nog steeds een slimme beslissing. Bancontact betalingen bieden een heleboel voordelen voor je klanten en maakt het jezelf ook een stuk gemakkelijker. Elektronische betalingen zijn de betaalmethode van de toekomst en je kunt haast niet meer zonder. De kans dat jouw klanten kleingeld of cash geld op zak dragen, is erg klein. Iedereen gaat er dan ook van uit dat ze in jouw zaak met de bankkaart zullen kunnen betalen. Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen om als ondernemer te investeren in een Bancontact terminal!

Hou je klanten tevreden

De meeste van je klanten staan al met hun bankkaart te zwaaien nog voor je het totaalbedrag vermeldt. Cash is een betaalmethode uit het verleden en je mag er zeker van zijn dat meer dan de helft van je klanten geen cash geld op zak heeft. Biedt dus een moderne en makkelijke betaalmethode aan en hou zo je klanten tevreden.

Jouw klanten zullen trouwens zeker niet klagen wanneer ze ontdekken dat er nooit een lange wachtrij aan jouw kassa staat. Door Bancontact betalingen te accepteren win je een heleboel tijd en zorg je ervoor dat je klanten sneller kan bedienen.

Verhoog de veiligheid

Met het verdwijnen van cash in onze maatschappij, verhoogt ook meteen de veiligheid. Doordat je weinig of geen cash in je kassa bewaart, hoef je je ook geen zorgen te maken over diefstal van die kassa. Elektrische betalingen zijn veilig en snel. Alle transacties verlopen via een beveiligde verbinding. Je kunt dus je eigen veiligheid en die van je klanten garanderen.

Fiscale en administratieve voordelen

Geniet van verscheidene voordelen op administratief en fiscaal vlak. Een betaalterminal geeft je een duidelijk beeld van je inkomsten, zonder dat je eerst je kassa moet natellen. Digitale verrichtingen zijn overzichtelijk en je bekijkt jouw omzet en inkomsten in één duidelijk dashboard. Dat bespaart je enorm veel tijd!

Wist je dat je ook geniet van een belastingvoordeel wanneer je als ondernemer investeert in een Bancontact terminal? Je hebt recht op een fiscale stimulans wanneer je van start gaat met elektronische betalingen!

Ga mee met de tijd

Of je nu een startende ondernemer bent of je onderneming is al jaren een vaste waarde in jouw sector. Investeren in een Bancontact terminal zorgt ervoor dat jouw onderneming mee gaat met de tijd. Het aanbod aan betaalmethoden evolueert en jouw Bancontact terminal evolueert mee. Onze vaste en mobiele betaalterminals bieden de mogelijkheid om betalingen met een bankkaart te accepteren, maar je kunt er ook mobiele en contactloze betalingen mee ontvangen. Met die Bancontact terminal zorg jij ervoor dat jouw klanten ten alle tijden kunnen betalen met het betaalmiddel dat hun voorkeur heeft.

De perfecte Bancontact terminal voor jouw onderneming?

Ben je op zoek naar de perfecte Bancontact terminal voor jouw onderneming? Bekijk de toestellen in ons aanbod betaalterminals. Heb je vragen over onze toestellen of ben je op zoek naar advies op maat van jouw onderneming? Neem dan zeker contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te vergelijken.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons