Welk betaalsysteem past bij mijn sport club?

28.04.2023

Als penningmeester van een sportclub weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de financiën op orde te hebben. Een goede manier om dit te doen is door het implementeren van een betaalsysteem dat past bij de noden en wensen van jouw sportclub.

Op maat van jouw sportclub 

Bij Easy Payments begrijpen we dat elke sportclub uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om betalingen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor sportclubs, variërend van contactloze betalingen tot betalingen via een mobiele app.

Maar hoe weet je nu welk betaalsysteem het beste bij jouw sportclub past? Onze kantineavonden bieden een geweldige kans om meer te weten te komen over de systemen die momenteel in werking zijn bij andere sportclubs. Op deze avonden kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe inzichten opdoen en inspiratie opdoen voor jouw eigen sportclub.

Gebruiksgemak van begin tot eind 

Eén van de belangrijkste voordelen van cashless betalingen is het gebruiksgemak. Met slechts een paar klikken kunt u een betaling uitvoeren. Dit is vooral handig voor sportclubs, waar spelers en leden niet altijd contant geld bij de hand hebben. Cashless betalingen maken snelle en eenvoudige transacties mogelijk, zonder dat er contant geld of cheques nodig zijn. Joepie!

En het beste nieuws is: een betaalsysteem hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn! Bij Easy Payments kunnen wij je helpen bij het kiezen en implementeren van het juiste systeem voor jouw sportclub. We begrijpen dat je als penningmeester al genoeg aan je hoofd hebt, dus we zorgen ervoor dat de aanvraag en implementatie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk verloopt.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze kantineavonden en ontdek hoe Easy Payments jouw sportclub kan helpen bij het optimaliseren van betalingen. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan een betere financiële toekomst voor jouw sportclub.

Zien we jou donderdag 04/05 op TC Merelbeke? 

Aanstaande donderdag gaat de volgende kantine avond door bij TC Merelbeke! Whoehoee! Wij kijken er alvast naar uit. Tot dan?! Inschrijven doe je hier! Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen jou met plezier verder!

 

Ontdek er alles over op onze kantine avond

Inschrijven