Wij ondersteunen je graag. Ontdek hoe!

07.06.2023

 

 Als u gebruik maakt de services van Easy Payments, is het ook belangrijk om te weten hoe u gebruik kunt maken van onze ondersteuning. We helpen je dus graag verder bij het vinden en benutten van de ondersteuning die je nodig hebt dankzij onze handleidingen en veelgestelde vragen (FAQ). Of je nu een technisch probleem hebt, instructies zoekt voor het gebruik van een product of antwoorden nodig hebt op veelgestelde vragen, het is essentieel om de weg naar deze waardevolle bronnen te vinden. In dit artikel helpen we je graag bij het navigeren naar de juiste handleidingen en FAQ, zodat je optimaal kunt profiteren van de beschikbare ondersteuning die we bij Easy Payments te bieden hebben.

SUPPORT

Onze support knop, te vinden bovenaan onze website, is de eerste stap naar het vinden van antwoorden op al uw vragen. Wanneer u op de support knop klikt, wordt u direct doorverwezen naar onze supportpagina. Hier kunt u door onze handige handleidingen bladeren, specifieke zoekopdrachten uitvoeren en video’s bekijken die u stap voor stap door de processen leiden.

CONTACT

We begrijpen dat sommige problemen moeilijker op te lossen zijn dan andere en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om contact op te nemen met onze supportmedewerkers. U kunt dit doen door het contactformulier op onze website in te vullen of door een e-mail te sturen naar ons supportteam.

Wanneer u een supportticket heeft aangemaakt, zullen onze medewerkers er alles aan doen om u zo snel mogelijk van een oplossing te voorzien. Hierbij geldt dat we werken volgens een Service Level Agreement (SLA), waarin we onze reactietijd en oplostijd hebben vastgelegd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u erop vertrouwen dat uw problemen snel en professioneel worden opgelost.

Onze poging daarbij is om

  • 24/7 telefonisch bereikbaar te zijn;
  • Contactaanvragen binnen de 24u te beantwoorden;

Kortom, bij Easy Payments zorgen we ervoor dat onze klanten de ondersteuning krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om het vinden van antwoorden op uw vragen via onze handleidingen of het contact opnemen met ons supportteam, wij staan altijd voor u klaar om u te helpen.

 

Contact opnemen

Bekijk onze FAQ 

 

Blader door onze handleidingen

Let's go!