Geen grote investering doen, maar wel snel een betaalterminal in huis hebben?

Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay
UnionPay
JCB
SODEXO
EDENRED
MONIZZE

Huurprijs

12 maanden

36 maanden

Aansluitkosten

Easy Budget

€ 24,90 p/maand

€ 19,90 p/maand

Gratis

Easy Triple

€ 34,90 p/maand € 29,90 p/maand Gratis

High-end LAN

€ 34,90 p/maand

€ 29,90 p/maand

Gratis

High-end mobile

€ 44,90 p/maand € 39,90 p/maand Gratis

 

     

Transactiekosten

     

Visa en MasterCard

1,20 % 1,20 %  

Bancontact, V-pay en Maestro

€ 0,14 € 0,14  
 

Liever huren voor een dag, week of maand? Dat kan! Meer informatie. 

Waarom een betaalterminal huren via Easy Payment Services?

Onze betaalterminals worden allemaal plug-and-play geleverd. Dit betekent dat jij geen lastige installatieprocedure door hoeft te gaan, maar direct kan starten met het accepteren van betalingen na ontvangst van het toestel. Wij hebben de betaalterminal immers als getest en voorgeprogammeerd met jouw gegevens.

Wij hanteren standaardhuurtermijnen van één of drie jaar, maar in overleg is alles mogelijk. Zo kun jij kiezen voor een pinautomaat via jouw eigen internet, of een mobiel pinapparaat via wifi. Heb je geen wifi of vaste internetverbinding? Geen probleem. Wij hebben een oplossing: een mobiele betaalterminal voorzien van GPRS. Mocht je later toch via eigen internetverbinding willen werken, dan kan het pinapparaat worden omgezet. Wij stoppen daarna het GPRS abonnement voor je.  

De beste service

Bij Easy Payment Services zijn de tarieven transparant. Je sluit een overeenkomst af voor een bepaalde periode en komt daarna niet voor verrassende kosten te staan. In de huurprijs zit ook direct jouw service-abonnement. Dit betekent dat jij altijd geholpen bent bij storingen. Onze service bevat immers SWAP-service. Bij defect vervangen wij direct jouw betaalautomaat binnen de 24 uur! 

De laagste prijs

Een betaalterminal huren is bij ons ook nog eens voordelig. Naast een scherp tarief per maand bieden wij goedkope transactieverwerking aan op onze betaalterminals. Door ons uitgebreide netwerk van kaartverwerkers vinden wij voor jou de beste partij voor het accepteren van bancontactbetalingen, debit- en creditcardbetalingen. 

Snelle afhandeling

Bij ons kun je ook nog eens snel een betaalterminal huren. Wij hebben veruit de flexibelste en snelste levertijden voor betaalterminals. Voor permanent oplossingen hebben wij slechts een levertijd van vijf tot zeven werkdagen. Mocht je sneller een betaalautomaat willen huren? Wij adviseren dan contact op te nemen met onze dochter: Terminalrent. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in het verhuren van betaalterminals voor korte termijn, evenementen en pop-up stores.

Duidelijke rapportage

Nog één reden dan om te kiezen voor het huren van een betaalterminal via ons: rapportage. Met onze portal blijf je live op de hoogte van de transacties in jouw onderneming. Niet alleen kan jij zo de controle houden op de betalingen. Jij hebt direct een tool voor de administratie. In de portal download je immers de statistieken van de gewenste periode in .csv.

Nog vragen? Laat het ons weten!