Een betaalterminal werkt omzetverhogend. Bij ons bestel je er al één voor €349,-

Bezoek onze webshop voor betaalterminals en accessoires.

Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay
UnionPay
JCB
SODEXO
EDENRED
MONIZZE

Waarom een betaalterminal via Easy Payment Services?

Wist je dat wij voor iedere onderneming een geschikte betaalterminal hebben? Wij hebben een ruim assortiment voordelige en gebruiksvriendelijke betaalterminals.

e kunt bij ons mobiele betaalterminals kopen, die connectie maken via wifi of GPRS. Ideaal voor ondernemingen die geen vast afrekenpunt hebben. Onze mobiele betaalterminals worden dan ook veel gekocht door restaurants, bezorgdiensten en festivals. Heb jij wel een vast afrekenpunt, dan is een vaste betaalterminal waarschijnlijk meer iets voor jouw onderneming. Door de connectie met eigen internetlijn rekenen jouw klanten snel en veilig af op deze betaalterminals. Via ons koop je hoe dan ook een betrouwbaar, voordelig en gebruiksvriendelijke betaalterminal.

Gebruiksgemak

Een kracht van onze betaalterminals is het gebruiksgemak. Wij gaan er vanuit dat jij geen tijd hebt om lange en gecompliceerde handleidingen te lezen. Jij wilt snel, veilig en voordelig betalingen accepteren op een betaalterminal. Geen poespas, maar een betaalterminal voorzien van de de noodzakelijke functionaliteiten en gemakkelijk in gebruik. Deze wens hebben wij vervuld door al onze betaalterminbals getest en plug-and-play af te leveren. Voorzien van een korte handleiding(1 a4). Na het opstarten van de betaalterminal kun jij dus direct aan de gang met het doen van transacties. Automatisch komen de transacties dan binnen op het door jou gekozen rekeningnummer. In de handleiding vind je antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: hoe print ik een dagafsluiting? Met een betaalterminal van Easy Payment Services kun je dus direct aan de gang.


Eén partij voor jouw betalingen

Een andere frustratie die wij vaak horen vanuit ondernemers is de administratieve rondslomp rond bestellingen. Helaas zijn contracten een noodzakelijk goed, maar wij bieden aan om jouw partner te worden in het betalingsverkeer. Dit houdt in dat wij niet alleen de betaalterminal leveren, maar dat wij ook de juiste kaartverwerkers voor jou uitkiezen. Dit brengt niet alleen als voordeel met zich mee dat jij één aanspreekpunt hebt. Wij hebben door ons uitgebreide netwerk van kaartverwerkers ook de scherpste prijzen. Dit scheelt jou weer onderhandelen. Via ons heb je dus goedkoop een betaalterminal voorzien van transactieverwerking. Uiteraard staat het je ook vrij voor een eigen acquirer te kiezen.

 

Service

Daarnaast vinden wij dat bij een voordelige en gebruikersvriendelijke betaalterminal goede service hoort. Wij staan dus klaar voor jouw vragen over de betaalterminals. Bij storing zijn wij altijd te bereiken via ons storingsnummer. Wij proberen jouw probleem eerst direct telefonisch op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan maak jij snel gebruik van onze SWAP-service. Een dienst die automatisch inbegrepen zit bij het service-abonnement of de huurprijzen. Deze SWAP-service zorgt ervoor dat jij direct van ons een nieuwe betaalterminal krijgt toegestuurd. Later gaan wij onderzoeken voor wie de schade is, maar jouw onderneming kan door met het accepteren van betalingen.


Rapportage

Een andere reden voor de keuze om een betaalterminal te kopen bij ons is de rapportagemogelijkheid. Wij bieden als terminalleverancier een klantenportaal, waar jij live de transacties in jouw onderneming kan volgen. Niet alleen kan jij zo op afstand de omzetten in jouw onderneming in de gaten houden. Het biedt je ook de mogelijkheid om de transacties naar excel te converteren. Zo kun je eenvoudig per dag, week of maand zien wat de omzetten waren en met welke kaarten deze gedaan zijn. Extra voordeel is dat je deze dienst nu niet los bij de transactieverwerker hoeft af te nemen. Wel zo gemakkelijk.


Prijs

Voor de prijs hoef je de koop van een betaalterminalook niet te laten. Wij hebben scherpe prijzen voor zowel de aanschaf, het service-abonnement als de transactieverwerking. De combinatie van service, prijs en diverse connectiemogelijkheden betekent dat je de ideale betaalterminal bij ons aanschaft. Vanaf €349,- kan je al bij ons terecht. Liever niet direct een grote investering doen en eerst een betaalterminal huren? Ook geen probleem. Lees verder over onze betaalterminals op de productpagina's.