Een betaalterminal werkt omzetverhogend. Bij ons bestel je er al één voor €349,-

Bezoek ook onze webshop voor betaalterminals en accessoires!

Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay
UnionPay
JCB
SODEXO
EDENRED
MONIZZE

Betaalterminal kopen? Neem een snelle start!

Wanneer je een betaalterminal koopt via Easy Payment Services, kun je vrijwel meteen aan de slag met het ontvangen van elektronische betalingen via onze bancontact terminals.

Het verzenden van de betaalterminal duurt slechts enkele dagen. Bij ontvangst van je nieuwe bancontact toestel, kun je dezelfde dag al van start gaan. De opstelling en installatie verlopen snel en gemakkelijk via het plug-and-play principe.

All-in-one betaaloplossingen bij Easy Payment Services

Een betaalterminal kopen bij Easy Payment Services betekent dat je kiest voor een all-in-one service.

Wij garanderen namelijk een complete opstelling en zorgen voor alle bijkomende rompslomp waar jij, als zaakvoerder, niet op zit te wachten!

Robuuste service

Storingen en technische pannes kun je natuurlijk missen als kiespijn. Daarom zijn we steeds beschikbaar via onze storingslijn. Ervaar je technische problemen met je betaaltoestel, dan zijn wij ten alle tijden bereikbaar om je snel en efficiënt bij te staan.

Deze service is automatisch inbegrepen voor klanten die een betaalterminal kopen.

Veilig voor je klanten en jezelf

Bij het uitvoeren van elektronische betalingen staat veiligheid voorop, zowel voor je klanten als voor je onderneming.

Onze bancontact toestellen worden automatisch geupdate met de meest recente software en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.

Eén partner voor alle betalingen

Bij het instellen van de betaalterminal kies je het rekeningnummer waarop alle betalingen gestort moeten worden.

Daarmee is alles gezegd, want wij zorgen voor de rest!

Als zaakvoerder betekent dit dat wij het centrale aanspreekpunt zijn voor binnenkomende betalingen.

Wij zorgen ervoor dat de betaalterminal in contact staat met de juiste kaartverwerkers en netwerken, tenzij je er zelf voor kiest om je eigen verwerkers te selecteren.

Een vaste of mobiele betaalterminal kopen

Afhankelijk van de dienstverlening die je aanbiedt in je onderneming, kies je ervoor om een vaste of mobiele betaalterminal te kopen. Beide oplossingen zijn degelijk en betrouwbaar.

De keuze ligt dus simpelweg in de betaalwijze die van toepassing is in jouw zaak.

Vaste betaalterminals zijn veelal verbonden via een internetkabel, maar kunnen even makkelijk via wifi geconnecteerd worden.

Mobiele betaalterminals maken altijd verbinding via wifi. De belangrijkste voordelen van een mobiele bancontact zijn dat je eender waar binnen je wifi netwerk betalingen kunt ontvangen en dat je dus niet afhankelijk bent van de locatie van de kassa.

Contactloos betalen

Contactloos betalen is een optie die niet meer weg te denken is en het is dan ook van groot belang dat je deze mogelijkheid aanbiedt aan je klanten. Zo kunnen je klanten met eender welk type bankkaart betalen, maar ook door de bankkaart tegen de betaalterminal te houden of met een smartphone via Apple Pay of Android Pay.

Contactloos betalen heeft veel voordelen en is bovendien 100% veilig.

Meer informatie nodig?

Win je liever nog wat meer informatie in over de mogelijkheden en verschillende betaalterminals? Wij zijn ten alle tijden beschikbaar om je bij te staan met je vragen en bedenkingen.

Wil je een betaalterminal kopen? Neem contact op met onze adviseurs. Ze kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Nog vragen? Laat het ons weten!