Snel en veilig betalingen accepteren?

Wil jij ook onderstaande betaalmethoden accepteren?

Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay
UnionPay
JCB
SODEXO
EDENRED
MONIZZE

Veilig online betaalmethoden accepteren

Online betalingen ontvangen brengt extra risico’s met zich mee. Bij Easypayments is veiligheid een prioriteit. Wij gaan verantwoord om met de gegevens van uw klanten. Bovendien kan u rekenen op ons Risk & Compliance team. Zij zijn continu bezig met fraudepreventie. Zo garanderen wij een correcte en beschermde transactie. Je kan dus op beide oren slapen wanneer u kiest voor de meer dan 20 jaar ervaring van Easypayments. Als jouw payment service provider laten we niets aan het toeval over. Wij screenen voortdurend naar mogelijke risicofactoren. Online betalingen accepteren was nog nooit zo veilig.

Wat ons uniek maakt is de combinatie van geautomatiseerde controles en manuele interventies. Zo kom jij niet voor verassingen te staan. Bij het ontvangen van online betalingen zijn zogenaamde chargebacks vaak een probleem. Wij begeleiden jou door de verschillende opties om dit te voorkomen. Op die manier beperk je het risico op creditcard fraude in jouw webshop.

De scherpste tarieven voor digitale transacties

Online betalingen accepteren hoeft niet duur te zijn. Met onze hulp aanvaarden onze klanten meer dan 20 verschillende betalingsmethoden. Bancontact, Visa of American Express? Met Easpayments aan jouw zijde kan je ze allemaal aanvaarden zonder te veel te betalen. Zo haalt jouw webshop de extra omzet die het verdient.

Transparante prijzen vinden wij normaal. Bij ons zal je geen verborgen kosten terugvinden. We geven je graag een overzicht van onze tarieven voor de meest gebruikte online betaalmethodes.

Gebruiksgemak

Onze scherpe prijs doet geen afbreuk aan onze service en gebruiksgemak. Wij hebben een uitgebreid netwerk van kaartverwerkers dat we ter beschikking stellen van onze klanten. Daardoor kan u probleemloos internationale klanten naar uw webshop halen.

Al onze klanten zijn uniek. Het aanbod aan webshops is bijgevolg sterk verschillend. Wij bieden tal van mogelijkheden om onze internetkassa te implementeren. Zo garanderen wij dat jij een betalingsoplossing op maat van jouw bedrijf krijgt.

Heb je toch een probleem? Dan staat ons ervaren team van deskundigen klaar om jouw vragen omtrent online betalingen accepteren te beantwoorden. We willen jou de kans geven om te ondernemen zonder extra zorgen, ook op het internet. Wij geven jou 1 aanspreekpunt voor al jouw vragen. Dan heb jij steeds snel een antwoord.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Nog geen betaalterminal?