Snel en veilig betalingen accepteren?

Accepteer de volgende betaalmethoden:

Maestro
Visa
MasterCard
American Express
V Pay
UnionPay
JCB
SODEXO
EDENRED
MONIZZE
Betaalmethode Kosten per transactie
Maestro en V-pay € 0,14
MasterCard 1,20 %
Visa 1,20 %
American Express 1,90 %
JCB 2,25 %
UnionPay 2,50 %

 

 

 

 

 

 

 

*Dit zijn de over het algemeen geldende tarieven. Per branche, omzetvolume en type klanten kan een ander percentage gelden.

Voordelig betalingen accepteren?

Transacties op de betaalterminal kunnen in twee categorieën worden opgedeeld: debitcards en creditcards. Als ondernemer ben jij het goedkoopst uit door voor twee verschillende providers te kiezen: ieder haar eigen specialisatie. Wij kiezen uiteraard de beste partners voor je.

Debitcard

Veruit de belangrijkste betalingen zijn de debitcard betalingen. Van alle elektronische transacties vinden er ongeveer 95% met een debitcard plaats. De meeste van deze kaarten zijn voorzien van het logo Bancontact, Maestro of VPAY. Wij adviseren altijd deze kaarten te accepteren. Belgen kunnen immers niet meer zonder hun bankkaart en verwachten dat zij met deze pas bij jou kunnen betalen. De tendens is dat er ieder jaar meer elektronisch betaald wordt. De Nationale Bank van België verwacht dat de groei in aantal en percentage alleen maar blijft toenemen de komende jaren. Extra reden om te kiezen voor voordelige acceptatie van bancontacttransacties via ons. Jij bespaart zo een hoop geld.

Creditcard

Naast de debitcards willen veel ondernemers creditcards accepteren op hun betaalterminal. Veel buitenlandse klanten maken immers gebruik van een Visa of MasterCard. De meest toegankelijke en gebruikte creditcards in de wereld. Waar België een echt ‘bancontactland’ is, zijn veel andere landen gericht op creditcards. Heb jij dus veel buitenlandse klanten? Creditcards accepteren is dan een must. Via Easy Payment Services kun je voordelig creditcards accepteren. Wij bieden niet alleen de scherpste tarieven voor Visa en MasterCard transacties. Onze service bij chargebacks en advies bij no-shows wordt door klanten als goed beoordeeld.

Nog geen betaalterminal?