Waarom moeilijk maken als het ook makkelijk kan? 

Haal nu jouw GRATIS maand in huis!

Corona-proof & contactloos betalen en bestellen

Uit interacties met onze omgeving blijkt dat vele horecahouders vragen stellen bij het corona-proof en contactloos betalen en bestellen.

Het belang van verminderd contact en cashless betalen primeert. Met EasyServed willen een antwoord bieden op deze prominente vraagstukken. Het heeft allemaal al lang genoeg geduurd, het laatste wat we nu willen is dat de bediening door al deze corona maatregelen niet vlot verloopt. Toch? 

Dé besteloplossing van het moment!

  • Een eigen bestelsite voor jouw locatie
  • Eenvoudig online bestellen en verkopen
  • QR-scannen aan tafel
  • Volledig coronaproof

Nu 1 maand GRATIS EasyServed!

Schrijf je nu in voor 1 maand gratis EasyServed: geen franjes, geen voorwaarden, gewoon één maand voor niets! Kosteloos! Geeft toe, dat is toch wel het minste dat we konden doen? Want… Waarom het moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan? 

 

Actie EasyServed horeca 1 maand gratis


De grote kleine lettertjes 

EasyServed wordt gratis aangeboden van 8 mei 2021 tot 8 juni 2021. De transactiekosten bedragen 14 cent voor zowel Bancontact als PayConiq & 1,24% voor kredietkaarten.

Blijkt deze bestel- en betaaloplossing uiteindelijk toch niets voor jouw zaak te zijn? Geen probleem! Dan hoef je helemaal niets te ondernemen. Na één maand verloopt de actie automatisch. 

Voor het einde van deze gratis test maand ontvang je een mail waarin je kan beslissen of je al dan niet graag verder te werk gaat met EasyServed. Indien ja, dan betaal je vanaf de daaropvolgende maand 35 euro. We hopen met deze actie jullie te helpen het hoofd te bieden in deze moeilijke tijden! 

Vanuit het Easy Payments team, wensen we ieder alvast veel succes toe!

EasyServed

 

Nog vragen? Laat het ons weten!