Betaaloplossingen voor jouw evenement

Haal meer uit je event! Schrijf je nu in voor onze webinar.

Dé besteloplossing van dit moment

Maak gebruik van een eigen bestelsite en de mogelijkheid voor afhalen of bezorgen! De horeca wordt flink op de proef gesteld, daarom is het van groot belang om te kijken wat op dit moment voor jouw onderneming werkt. Vanuit de behoefte van onze klanten hebben wij een besteloplossing ontwikkeld en deze de laatste tijd met feedback vanuit de praktijk volledig geoptimaliseerd.

Start eenvoudig met een eigen bestelsite waarbij je gasten online bestellen en betalen waarna de bestelling afgehaald of bezorgd wordt. Mag je weer gasten ontvangen op locatie, dan bied je QR-bestellen aan. Je gasten scannen vanaf de tafel een QR-code die ze doorstuurt naar jouw eigen bestelsite!
 

Naar de besteloplossing

12 Waiter

Onze beste betaaloplossingen voor jouw event

Refurbished kassa

Vaste betaalterminal

Payconiq App

Online reserveren

Online bestellen en afrekenen

Online bestellen en afhalen

Klantendisplay

Bonnenprinter

Bonmodule

Cashless betalingen voor een snelle service

Cashless betalingen zijn niet alleen in de supermarkt of bij de krantenwinkel een grote vooruitgang. Ook voor evenementen is het cashless systeem een stap vooruit. Laat die steeds zwaarder wordende kassa vol kleingeld achterwege en kies voor een duurzame en veilige betaaloplossing. Zo creëer je een ultieme beleving aan jouw bezoekers.

Of je nu dank, eten verkoopt tijdens een zomerbar of je wil iedereen om een T-shirt met het logo van jouw evenement verkopen. Iedereen is makkelijker te overtuigen wanneer je verzekert dat ze gewoon met de bankkaart kunnen betalen.

Opties die jouw leven makkelijker maken

Naast het hanteren van een mobiele betaalterminal, bestaan er voor de evenementen een heleboel opties en extra’s om het leven een stukje makkelijker en veiliger te maken! Zeker in tijden van social distancing stappen we steeds vaker over op systemen en technieken die het aantal contactmomenten verminderen. Deze boekingsmodules en bestelmodules zijn een goede oplossing voor jouw evenement of zomerbar, maar je kunt ze ook helemaal aanpassen naar andere toepassingen, zoals de aankoop van gadgets, het reserveren van een tafel of het bestellen van kledij met het logo van je event.

12Waiter

Met 12Waiter versnel je de service voor je Klanten aanzienlijk. Bovendien bespaar je meteen op personeelskosten, want je hoeft geen ober in te schakelen om bestellingen op te nemen aan tafel. 12Waiter is een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier om klanten te bedienen tijdens een evenement of zomerbar.

klanten kunnen makkelijk en snel hun bestelling invoeren door een QR code te scannen die je op de tafel bevestigt. Ze kiezen hun hapjes en drankjes uit het menu en rekenen meteen af via hun smartphone. Jij krijgt de bestelling onmiddellijk door en kan je bezoekers snel bedienen, zonder dat je je zorgen moet maken over de betaling, want die is al geregeld!

12Order

12Order is de perfecte oplossing om bezoekers een bestelling te laten plaatsen die ze even later zelf afhalen aan de bar. Deze bestelmodule kan toegepast worden voor tijdens jouw event, maar je kunt de module ook afstemmen voor de verkoop van producten, zoals de verkoop van gadgets of gepersonaliseerde kleding met het logo van jouw event.

Via hun smartphone kunnen je klanten jouw menu of aanbod rustig bestuderen en een keuze maken. Ze bestellen alle items die ze nodig hebben en ronden de bestelling af met een online betaling. Jij krijgt de bestelling door en zet deze klaar aan het afhaalpunt.

12Book

Open je een zomerbar of organiseer je een event,  Laat je bezoekers op voorhand hun aanwezigheid vastleggen met de 12Book module. Deze boekingsmodule biedt een heleboel mogelijkheden en je maakt jouw systeem zo simpel of uitgebreid als je zelf wil.

Deze handige module geeft je bovendien de mogelijkheid om een maximum aantal bezoekers in te stellen of hen meteen voor een specifieke tafel in te plannen. 12Book is een rechtlijnige boekingsmodule met een ruime mogelijkheid tot personalisatie.

Voordelige betaaloplossingen voor events

Ook evenementen hebben een budget waar rekening mee moet worden gehouden. Gelukkig hoeven cashless betaalsystemen helemaal niet duur te zijn. Je kunt je betaalsysteem bovendien uitbreiden met enkele handige extra’s.

Nieuwe betaalterminals

Onze nieuwe betaalterminals zijn verkrijgbaar aan voordelige prijzen. Bekijk het aanbod aan vaste betaalterminals en mobiele betaalterminals voor al jouw events hier!

Refurbished kassa

Ben je op zoek naar een oplossing die budgetvriendelijk, maar toch degelijk en betrouwbaar is? Onze refurbished kassasystemen worden onderworpen aan een grondige controle voordat ze opnieuw op de markt gebracht worden.

Klantendisplay

Met het klantendisplay zien jouw bezoekers en klanten meteen de bestelde items verschijnen wanneer jij ze ingeeft in het kassasysteem. Het klantendisplay is een mooie extra die meer vertrouwen schept.

Het klantendisplay leent zich bovendien perfect om promoties te tonen of om je klanten te overhalen een extra item toe te voegen aan hun bestelling.

Bonnenprinter

Wil je de bonnen ook afdrukken. Dat doe je met de bonnenprinter. Je kunt de afgedrukte bonnen helemaal personaliseren of er eventueel reclame voor een sponsor op plaatsen. De bonnenprinter is rechtstreeks verbonden met het kassasysteem.

Bonmodule

Met de bonmodule maak je makkelijk digitale bonnetjes. Het is een moderne oplossing voor de ouderwetse bonnetjes met bestellingen. Bekijk alle bonnen digitaal en verbindt de bonnenmodule rechtstreeks met je kassa.

Morgen al cashless betalingen ontvangen

Onze betaalsystemen zijn makkelijk te installeren, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Bestel jouw betaalterminal vandaag voor 15u en ontvang morgen al betalingen met de bankkaart. De aankoop van een betaalterminal is helemaal niet duur en het is een duurzame investering voor je evenement of zomerbar.

Jouw klanten hoeven niet langer te zoeken naar kleingeld of muntjes samen te leggen voor een laatste rondje. Met een cashless betaalsysteem kunnen ze dat extra rondje probleemloos met de bankkaart betalen.

Nog vragen? Laat het ons weten!