Reeds klant of graag klant worden?

Plugins

Met onze kant-en-klare plugins zijn onze betaaloplossingen heel gemakkelijk te koppelen aan jouw webshop of website. Binnen enkele minuten is jouw webshop gereed voor het accepteren van betalingen. Voor meer dan 20 verschillende e-commerce systemen hebben wij plugins beschikbaar. Hieronder een greep uit de verschillende plugins die wij aanbieden. Staat jou e-commerce platform hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hosted Solutions

Wanneer je gebruikt maakt van een online webshop oplossing, ook wel een ‘hosted solution’ genoemd, is onze payment gateway eveneens eenvoudig te koppelen met jouw webwinkel. Hosted solution partners hebben standaard koppelingen met ons platform voor jou ontwikkeld. Je hoeft dus geen plugins te installeren en maakt door het invoeren van jouw service ID en API token binnen enkele klikken een koppeling met ons systeem. Hieronder onze meest populaire hosted solution partners:

Eigen implementatie

Draait jouw webshop op een eigen server en maak je geen gebruik van een online platform? Of wil je volledige vrijheid op het gebied van integratie van onze betaalopties? Wij stellen naast onze plugins en hosted solutions ook SDK’s (software development kits) en API’s (application programming interfaces) beschikbaar. Hiervoor zijn tevens code voorbeelden en handleidingen beschikbaar, al dien je wel te beschikken over de nodige programmeerkennis. Wordt jouw webshop beheerd door een derde partij en zijn zij verantwoordelijk voor de integratie van de betalingsmogelijkheden? Via het ‘Admin Panel’, waarin jij al jouw betalingsverkeer beheert, kan je eenvoudig gebruikers toevoegen. Op deze manier kan je een account creëren voor jouw webbouwer, die vervolgens toegang krijgt tot de benodigde documentatie.

Betaallinks

Heb je geen webshop maar wil je wel jouw klanten online laten betalen? Of bestellen klanten buiten jouw webwinkel om en wil je toch alle betalingen via één kanaal ontvangen? Ook hiervoor biedt Easy Payment Services een oplossing, door middel van betaallinks. Betaallinks genereer je in onze ‘Collect desk’ via het Admin Panel of via de mobiele app. Er komen hier geen implementatieprocessen aan te pas en je hoeft hier dus ook geen technische kennis voor te hebben. Tijdens het genereren van de betaallink voer je het transactiebedrag, geldigheidsduur, omschrijving en de dienst in waarvoor de betaling bestemd is. Deze link stuur je vervolgens door via e-mail, digitale factuur, WhatsApp of elk ander gewenst kanaal. Door te klikken op de betaallink wordt de klant doorverwijzen naar een betaalscherm. De klant kan vervolgens zelf kiezen voor een betaalmethode.