Plan hier je contactmoment

Betaaloplossingen voor sportverenigingen

Ben je een bestaande klant of leer je ons net kennen? Easy Payments heeft een aanbod aan betaaloplossingen op maat van jouw sportvereniging. Haal meer uit je kantine of organiseer een succesvolle spaghetti avond met onze hedendaagse, corona-proof betaaloplossingen, die afgestemd zijn op de huidige omstandigheden van social distancing en contactloze interacties.

Wij hebben een interessant aanbod aan de nieuwste kassasystemen, mobiele betaalterminals en interessante digitale pakketten om reserveringen en betalingen te ontvangen. Zorg voor een contactloze en cashloze omgeving in jouw sportclub. Ons huidige aanbod is speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen. Het is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk. Iedere medewerker of vrijwilliger kan er meteen makkelijk mee aan de slag!

Meer weten? Schrijf je in voor een gepersonaliseerde demo op maat van jouw vereniging!

Demo op maat van jouw sportvereniging

Tijdens de one-on-one demo kan je bij onze expert terecht voor een uitgebreide uitleg over de betaalmogelijkheden op maat van jouw vereniging of sportclub. We geven je graag meer uitleg over de verschillende opties en luisteren naar jouw werkwijze.

Heb je een kantine met een menu voor drankjes of verkoop je ook snacks en maaltijden? Ontvang je momenteel enkel cash geld in je kantine? Verkoop je soms ook merchandise van de club? Misschien verkoop je zelfs sportmaterialen.

Wanneer we elkaar een beetje beter kennen, kunnen we je enkele voorstellen op maat aanreiken! Zo heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welke opties je het best liggen.

Vragen? Maak een afspraak

Heb je vragen over de verschillende producten en mogelijkheden, maar ben je nog niet helemaal klaar om de sprong te wagen? Geen probleem! Wij beantwoorden al je vragen en geven je een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Daarna kan je rustig de tijd nemen om te overleggen binnen de club!

Online of ter plaatse?

Omwille van de huidige maatregelen hebben we de voorbije maanden veelal online demo’s gegeven aan sportverenigingen. Maar we kunnen op een veilige manier een expert bij je laten langskomen. Jij kiest!

Wanneer je een afspraak maakt voor een demo, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. We zorgen voor de best mogelijke ontmoetingswijze. Zo kunnen de juiste personen aanwezig zijn tijdens de demo en krijgt iedereen een complete uitleg!

Boek nu je demo op maat!