Kassasystemen op maat van jouw tennisclub of padelclub!

Nu €100 KICKBACK per goal Rode Duivels op het EK!

Complete kassasystemen voor tennis- en padelclubs

Als tennisclub of padelclub ontvang je veel betalingen in de kantine, maar ook de reserveringen van de velden en materialen moeten in goede banen worden geleid. Op dat gebied ben je bij Easy Payments aan het juiste adres, want wij koppelen de juiste modules aan elkaar zodat jouw betaalsysteem en reserveringssysteem in elkaar over vloeien.

Kassasysteem met betaalterminal

Het kassasysteem met betaalterminal is ideaal voor betalingen in de kantine en daarbuiten. Onze kassasystemen kunnen geïnstalleerd worden met verschillende modules die je helpen om het overzicht te bewaren. Zo kan het kassasysteem gekoppeld worden aan een voorraadmodule waarmee je ten alle tijden op de hoogte bent van je actuele voorraad. Ook andere modules zijn voorhanden.

De betaalterminals bieden een mogelijkheid tot contactloos betalen, wat ervoor zorgt dat je klanten makkelijk kunnen afrekenen zonder contact te maken met de werknemers.

Contactloos betalen met QR-code

EasyServed is een softwaremodule die met een QR-code werkt. Op die manier kunnen bezoekers en klanten die de kantine of het terras bezoeken meteen hun bestelling plaatsen via hun eigen smartphone. Door de QR-code in te scannen, komen ze meteen op het menu van jouw vereniging terecht. Daar zien ze een overzicht van het menu en de mogelijkheden, plaatsen ze meteen hun bestelling en rekenen die af. Dat bespaart meteen een heleboel werk voor de medewerkers in jouw tennisclub of padelclub!

Dé besteloplossing van het moment!

  • Een eigen bestelsite voor jouw locatie
  • Eenvoudig online bestellen en verkopen
  • QR-scannen aan tafel
  • Volledig coronaproof

Gepersonaliseerde clubcards voor jouw tennisvereniging

Gepersonaliseerde clubcards zijn een prachtige oplossing om de leden van jouw sportvereniging makkelijk te laten betalen. Met een persoonlijke clubkaart kunnen ze een bedrag opladen op de kaart om daar hun drankjes en versnaperingen mee te betalen. Op die manier kunnen ze zonder portefeuille naar de tennis of padel komen en toch makkelijk betalingen doorvoeren. De gepersonaliseerde clubcards zijn een veilige en voordelige manier om jouw clubleden het leven makkelijk te maken.

Bovendien is het ook mogelijk om de persoonlijke clubcard om te toveren in een loyalty kaart. Op die manier kunnen clubleden bijvoorbeeld een gratis drankje verdienen nadat ze een bepaald bedrag hebben gespendeerd. Of je geeft je clubleden een vaste korting terwijl bezoekers de gewone prijs betalen. Alles kan!

Tennisvelden reserveren en betalen

Online boekingsmodule bieden jouw clubleden of bezoekers de mogelijkheid makkelijk een reservering te maken. Verhuur jij de velden van jouw club op bepaalde tijdstippen? Met aangepaste modules kunnen clubleden zich aanmelden en een terrein reserveren op het tijdstip dat ze wensen. Dat verloopt voor tennis- en padelvelden altijd via Tennis Vlaanderen & Playtomic. De module laat meteen zien welke velden er wanneer nog vrij zijn en kunnen via de online applicatie meteen vastgelegd en betaald worden. Gebruik de juiste applicatie voor de verhuur van de velden en vermijd vergissingen en zorg voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van alle boekingen. 

  • Recommended padel en tennis supplier

Modulaire betaalsystemen voor tennisclubs én padelclubs!

De betaalsystemen en kassasystemen van Easy Payments zijn helemaal te personaliseren naar de look en feel van jouw sportclub. Bovendien zijn onze systemen ook modulair. Dat betekent dat je makkelijk een overzicht kan bekijken van alle mogelijkheden. Daaruit kies je de opties en modules die jij nodig hebt en die passen binnen jouw manier van werken. Zo bekom je een kassasysteem en betaalsysteem op maat van jouw vereniging.

Heb jij interesse in onze kassasystemen?

Heb jij interesse in onze kassasystemen voor tennisclubs en padelclubs? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder met meer info en advies. Onze experts helpen je ook graag met het samenstellen van het perfecte kassasysteem voor jouw sportvereniging. Tijdens een demo luisteren we naar de werkwijze binnen jouw vereniging en doen je een voorstel op maat van jouw club. Neem contact op of boek een demo.

Nog vragen? Laat het ons weten!