Klantendisplay in jouw sportclub?

Adviseren met het klantendisplay

Het klantendisplay is een scherm dat voor je klanten zichtbaar is wanneer ze bij de kassa staan. Naast het feit dat je alle aangekochte items op het display toont, kun je het scherm ook gebruiken voor een heleboel handige opties. Zo kun je jouw klanten adviseren of informeren, maar je kunt er ook je verkoopcijfers mee verhogen.

Ontdek onze betaaloplossingen voor jouw sportclub

Extra verkopen dankzij het klantendisplay

Gebruik het klantendisplay om snel en opvallend aan te tonen welke items of producten je verder nog wil aanraden aan je klanten. Het scherm kan gepersonaliseerd worden en je bepaalt alle instellingen aan de hand van je eigen voorkeur. Dat zorgt ervoor dat het display erg geschikt is voor bijverkoop en last-minute aankopen aan de kassa.

Komt je klant aan de kassa met een paar schoenen? Toon voor elk paar schoenen dat je verkoopt een heldere vraag voor bijverkoop: Heb je aan het onderhoud van je schoenen gedacht.

Promotie en reclame

Sportverenigingen en andere ondernemers ondervinden vaak voordeel aan het klantendisplay wanneer ze een reclameboodschap of promotie van één van hun sponsors kunnen tonen. Zo kun je een vaste boodschap laten zien, maar je kunt ook een dynamische boodschap instellen die zichtbaar is wanneer de display niet gebruikt wordt.

Klantendisplay gebruiken voor QR betalingen

Maak je gebruik van een QR code om je klanten met hun smartphone te laten betalen? Het klantendisplay is een mooie en professionele manier om je QR zichtbaar te maken op het ogenblik dat je klant de bestelling wil afronden. Betalingen met QR code worden steeds populairder en in tijden van social distancing is het een goede manier om je contactmomenten te minimaliseren.

Bekijk ook zeker onze contactloze bestelmodules zoals 12Waiter, 12Order en 12Book.

Jouw klantendisplay online bestellen

Ben jij ook overtuigd van de vele voordelen van het klantendisplay? Bestel het handige scherm vandaag voor 15u om het toestel de volgende dag thuis te ontvangen. 

Heb je vragen over onze toestellen of over verschillende betaaloplossingen? Wij zijn steeds beschikbaar voor advies en helpen je dan ook graag verder met je vragen! Neem contact op via onderstaand contactormulier.

Nog vragen? Laat het ons weten!