Kom in actie met de Miko koffiemachines!

EasyCoffee 

Relax... it’s Miko coffee!

200 jaar ervaring als koffiebrander en dat proef je. Dankzij onze koffiemachines kunnen jouw klanten én medewerkers genieten van een overheerlijk vers kopje koffie. We bieden drie mogelijke modules aan, zo kan jij kiezen welke machine het meest geschikt is voor jouw noden! 

Koffiemachine Easy Maestro

Met de Easy Maestro geniet u van heerlijke aroma’s van verse espressokoffie! De koffiebonen worden vers gemalen, zodat u bij elk kopje espresso volop kan genieten van de onweerstaanbare aroma’s van de Miko koffiemelanges. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het mooie 7” aanraakscherm met duidelijke icoontjes waarop bovendien ook foto’s en filmpjes kunnen getoond worden. De Maestro Touch Bean-to-Cup biedt u bovendien veel variatie: ook cappuccino, mocaccino of chocolademelk worden met één druk op de knop vers gezet.

Dankzij de aparte uitloop voor heet water, kan u eveneens snel een tasje thee of een smakelijk soepje maken. Ideaal voor een verbruik van 30 kopjes per dag. 

Easitaly Capsultimo Uno & Duo 

Bent u meer fan van een capsulesysteem? Dan is de Capsultimo Uno of Capsultimo Duo misschien wel iets voor jou! De stijlvolle en gebruiksvriendelijke espressotoestelen zijn een échte blikvanger.

De Easitaly Capsultimo Uno is een uiterst compacte espressomachine waarmee u snel en eenvoudig met de voorgedoseerde capsules koffie een espresso of café crème bereidt. De Easitaly Capsultimo Duo beschikt over twee bedienbare koffiegroepen met aparte uitlopen voor warm water en stoom. Zo maakt u ook snel een tasje thee of stoomt u melk op voor een heerlijke cappuccino. Voortaan geniet u dus ook op kantoor van de verfijnde smaak van heerlijke espresso met een perfecte crema en subtiele aroma’s. 

Beiden kunnen indien gewenst, uitgebreid worden met de exclusieve Capsultimo tassenwarmer. Het modern vormgegeven apparaat in roestvrij staal beschikt over drie lades en biedt per laag een capaciteit voor 24 espressokopjes of 6 cappuccinotassen. Deze maakt van uw warm kopje koffie een waar genot!

 

 

  • Koffiemachines - slideshow

Nog vragen? Laat het ons weten!