Mobiele betaalterminal

Veelzijdige betaalterminal kopen? Kies dan voor de Easy Triple.
Deze voordelige mobiele betaalterminal is door ons voorzien van een datachip.
Overal in de Europese Unie maakt de ‘Triple’ via de datachip connectie. Daarnaast kan de Easy Triple ook connectie maken via LAN en wifi. Ideaal als jij deze betaalterminal normaal in de winkel gebruikt, maar toch een aantal maal per jaar jouw betaalterminals wil meenemen voor beurzen of bezorgingen.

Deze betaalmethode werkt dus veilig en snel via allerlei connecties. Deze feature betekent overigens niet dat je duur uit bent. De Easy Triple is de voordeligste betaalterminal in haar soort. Wij laten zien dat betrouwbaarheid op een mobiele pinautomaat voor een lage prijs mogelijk is.

Ontdek ons aanbod betaalterminals 

 

Mobiele betaalterminal

Easy Triple mobiele betaalterminal

Het meest veelzijdige mobiele pinapparaat. Waar profiteer van bij aanschaf of huur van deze betaalterminal?

  • Multi inzetbaar via kabel, wifi en datachip.
  • Uitstekende rapportagemogelijkheden via de ‘live’ portal.
  • Plug-and-play.
  • Scherpe tarieven voor transactieverwerking.
  • Aanschaf al vanaf €299

De Easy Triple is de meest bestelde betaalterminal bij Easy Payments. Deze mobiele pinautomaat past eigenlijk bij ieder type onderneming. Ondernemers die een back up willen of waar het terras net iets verder reikt dan de wifi verbinding kiezen voor dit type betaalterminal.


Voordelig betalingen accepteren?

Bancontact en creditcards accepteer je eenvoudig en snel via Easy Payments. Niet alleen profiteer je bij ons van scherpe tarieven. Je hoeft ook maar bij één partij documentatie aan te leveren. Wij doen de rest. Wel zo gemakkelijk.


Nog vragen? Contacteer ons!