fbpx

Easy Payments werkt nu samen met Febelux

01.07.2021
Easy Payments werkt nu samen met Febelux

Easy Payments heeft een voorliefde voor evenementen, zoals live events, beurzen, congressen en andere bijeenkomsten. Het was dus enkel een kwestie van tijd voordat we lid werden van Febelux!

Wat is Febelux?

Febelux is dé vakvereniging voor de live communicatiesector in België en Luxemburg. De vereniging brengt verschillende deelsectoren binnen de event sector bij elkaar. Zo vind je onder de Febelux leden event organisatoren, eigenaars van venues, standenbouwers, event managers en leveranciers. Ook Easy Payments is nu lid van Febelux!

Door deze onderlinge connectie vind je snel en makkelijk alle partners die je nodig hebt bij de organisatie van jouw evenement. Zeker in moeilijke tijden als vandaag is het belangrijk dat ondernemers elkaar helpen om de economisch moeilijke periode te overleven.

Easy Payments als Febelux member

Voor Easy Payments was het lidmaatschap bij Febelux een logische keuze, want Easy Payments is de ideale partner voor al je betalingsverkeer. We hebben een nauwe connectie met event organisatoren en zijn dan ook compleet uitgerust om organisatoren bij te staan met al hun betalingsverkeer.

Onze missie is om het belang van digitalisering te behartigen bij alle ondernemers. Om dat te bereiken, willen we aantonen dat cashless betalingen en e-commerce voor iedereen makkelijk bereikbaar is.

Enkele goede redenen om Febelux lid te worden

Febelux ondersteunt en promoot evenementen van hun leden. De vereniging zorgt ook voor extra ondersteuning en vertegenwoordiging.

Door lid te worden van deze vereniging kan je rekenen een grote achterban! Leden maken deel uit van een groeiend dynamisch netwerk binnen de event sector. Je mag rekenen op een grotere zichtbaarheid.

De belangrijkste reden waarom Easy Payments gekozen heeft voor een partnership met Febelux? Wij willen iedereen in de evenementensector de weg tonen naar de eenvoud van een coronaproof en cashless betalingssysteem.

Je betalingsverkeer overlaten aan een expert?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een expert voor al je betalingsverkeer? Easy Payments is de ideale partner voor event organisatoren. Ben je lid van Febelux? Dan kom je ons tegen tussen de leden en partners. Nog geen lid van Febelux? Ook dan kunnen wij je verder helpen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Easy Payments biedt talloze betaaloplossingen aan voor ieder type event!

 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons