fbpx

Selfservice is de way to go!

24.10.2022

Selfservice is de way to go!

Voorschotfacturen verdubbelen, kosten blijven stijgen en sportclubs maken verlies of moeten aan hun reserves knibbelen om nog net het hoofd boven water te houden. Easy Payments ziet niemand graag met het water aan de lippen. We kunnen je sportclub helpen om de kosten te verlagen én toch nog inkomsten te generen.

Wat kan Easy Payments doen voor jou?

Selfservice is de way to go. Zo heb je minder verwarmings- en personeelskosten, maar kunnen sporters na hun prestatie toch genieten van een welverdiend drankje. Met een selfservice kassa bestellen en betalen leden makkelijk zelf hun drankje en snack.

Meer moeten betalen is nooit leuk, maar het helpt als je er wat voor in ruil krijgt. Moet je het lidgeld verhogen, dan kan je dat deels terugstorten op de clubkaart. Via de KNIP-app kunnen leden het tegoed in de club weer opgebruiken, bijvoorbeeld aan de selfservice kassa. De self-order en self-checkout oplossingen kennen bijgevolg een mooie opmars.

Ook meer met minder doen?

Onze betaaloplossingen zijn compleet modulair. Ze zijn 100% te personaliseren. Bovendien hebben we een oplossing voor elk budget. We kunnen ook jouw club helpen het hoofd boven water te houden én het een plezierige plek houden.

Neem contact op of kom naar een kantine avond om samen te bespreken hoe we je sportclub kunnen helpen.

 

Yess, vertel me meer over selfservice kassasystemen!

Let's go!