Eenvoudig online bestellen en afhalen voor jouw sportclub?

Sneller bestellingen opnemen

Via een QR code die je gasten op het menu of op de tafel kunnen inscannen, kunnen ze sneller een bestelling plaatsen dan dat jouw obers hen aan tafel kunnen bedienen. Plaats je persoonlijke QR code op een zichtbare plaats op je menu of implementeer de code vlakbij de tafels. Je gasten scannen de code in en kunnen zo makkelijk en snel hun bestelling doorgeven aan de keuken. De bestellingen komen onmiddellijk binnen via de bestelmodule in jouw keuken.

Ontdek onze betaaloplossingen voor jouw sportclub

Download onze brochure

Veelzijdige bestelmodule met vele mogelijkheden

Niet alleen in de horeca is 12Waiter een verademing. Je kunt de module namelijk ook gebruiken voor de verkoop van fysieke producten in je winkel of voor online verkoop in je webshop. Het systeem werkt dan op dezelfde manier en je kunt de module helemaal personaliseren naar je eigen huisstijl en aanbod.

12Waiter is erg interessant voor sportclubs, organisatoren van evenementen en andere ondernemingen waar je klanten bestellingen laat plaatsen.

Wat kan je doen met 12Waiter?

12Waiter is een gebruiksvriendelijke en vlotte toepassing voor het bestellen van producten, diensten en maaltijden. Je klanten geven de bestelling door via hun smartphone. Nadat ze de bijbehorende QR code gescand hebben, krijgen ze een overzicht van de beschikbare producten of schotels. Ze vinken simpelweg de dingen aan die ze willen bestellen en geven de bestelling rechtstreeks door naar de back-end module waar jij toegang tot hebt. Je ziet de bestellingen dus snel binnenkomen. Zo zorg je ervoor dat je klanten minder lang moeten wachten om hun bestelling te plaatsen.

Hoe werkt 12Waiter?

12Waiter is een simpele en rechtlijnige bestelmodule. Bij de ingebruikname van het systeem moet je als ondernemer de basisinstellingen invoeren voordat je van start kunt gaan. Zo geef je jouw kleurenschema en logo in. Daarna voeg je de producten en hun prijzen in. Deze producten kunnen variëren van maaltijden tot fysieke producten in je winkel of digitale online producten en services. Nadat je de basisinstellingen hebt ingevoerd, kun je beginnen met het opnemen van bestellingen.

Je klanten scannen de QR code ter plaatse in, maar je kunt die code ook via je website of Facebook pagina doorgeven. Daarna belanden je klanten in jouw gepersonaliseerde digitale platform waar ze jouw aanbod kunnen bekijken en hun keuze kunnen maken. Wanneer ze op ‘bestellen’ klikken, wordt de bestelling naar jou doorgestuurd, zodat je kunt starten met de bereiding. Je brengt de bestelling zelf naar hun specifieke tafel of je laat de bestellingen afhalen. Alle opties en instellingen zijn helemaal aanpasbaar naar de noden en behoeften die jij als ondernemer hebt!

De voordelen van digitaal bestellen en afhalen

De digitale bestelmodule brengt een heleboel voordelen met zich mee. Het is dan ook een aanwinst voor horecazaken, afhaalrestaurants en andere ondernemingen waar je met een bestelmogelijkheid werkt.

Een digitale garçon in jouw bedrijf?

Zie jij ook voordelen en mogelijkheden in het gebruik van een digitale garçon? 12Waiter is een veelzijdig platform dat ook in jouw zaak een meerwaarde kan bieden. Hou je zelf van een duidelijke en overzichtelijke werkwijze? Wil je bovendien de wachttijden voor je klanten verkorten? 12Waiter is de perfecte oplossing om jouw horecazaak, winkel of online shop vlotter en gebruiksvriendelijker te maken. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden voor jouw onderneming te ontdekken.

Nog vragen? Laat het ons weten!