Eenvoudig online reserveren voor jouw zaak?

Minder tafels maar toch meer rendement

De online reservatietool EasyBook is super handig en makkelijk om te gebruiken, zowel voor jou als voor je klanten. Reserveren is mogelijk via een QR code die je aan de deur hangt, maar ook via je Facebook pagina of eigen website. In enkele klikken kiezen ze een tijdstip en laten ze je weten met hoeveel personen ze zullen komen. Je kunt met het boekingssysteem van EasyBook zelfs enkele vragen toevoegen aan het boekingsproces. Online reserveren was nog nooit zo makkelijk. Bovendien verlies je als zaakvoerder niet langer tijd met het beantwoorden van telefoons!

Onze beste betaaloplossingen voor jouw zaak

Download onze brochure

Reserveringen aannemen als sportclub of event organisator

Niet alleen horeca zaken hebben baat bij de EasyBook reserveringsmodule. Ook organisatoren van evenementen of uitbaters van sportclubs kunnen met deze reserveringsmodule het leven een stuk makkelijker maken. Denk maar aan het verhuren van tennisvelden, voetbalvelden of sportzalen.

Organiseer je een evenement? Laat je gasten hun reservering bevestigen via EasyBook en laat hen meteen enkele vragen beantwoorden voor ze de boeking vervolledigen.

Wat zijn de mogelijkheden met EasyBook?

EasyBook is een veelzijdig reserveringssysteem. Je kunt er dan ook behoorlijk wat kanten mee uit voor het contact met je klanten en het reserveren van faciliteiten.

Hoe werkt EasyBook?

EasyBook is een makkelijke en rechtlijnig reserveringssysteem. Nadat je een eerste keer de specificaties hebt bepaald die van toepassing zijn voor jouw onderneming, loopt het systeem vlekkeloos, zonder dat je er nog naar hoeft om te zien.

In de opstartfase geef je de specificaties in voor jouw onderneming. Je beheert de beschikbare tafels (of tennisvelden), afhankelijk van jouw zaak en sector. Daarna bepaal je hoe de tijdsindeling moet gebeuren en om de hoeveel tijd er gereserveerd kan worden. Je beheert alle aspecten van de boekingsprocedure. Wanneer dat is ingesteld, creëer je een QR code om op te hangen bij de deur. De applicatie kan ook geconnecteerd worden met je website of Facebook pagina. Vanaf nu kunnen klanten reserveringen plaatsen. In jouw app zie je een handig overzichtje van de mensen die een reservering geplaatst hebben.

De voordelen van eenvoudig online reserveren

Werken met een boekingssysteem zoals EasyBook heeft enorm veel voordelen. Het is vaak even wennen aan het nieuwe systeem. Maar klanten die gebruik maken van EasyBook bevestigen dat ze niet meer terug willen naar het oude, manuele systeem omdat de online reserveringen zo veel voordelen bieden.

Ook gasten eenvoudig online laten reserveren?

Lijkt het je wel wat om ook jouw gasten deze mogelijkheid tot online reserveren aan te bieden? Een reserveringssysteem is niet alleen voordelig voor eigenaars van horecazaken, sportclubs of evenementorganisatoren. Ook je gasten zullen je bedanken voor een vlot en makkelijk systeem waarmee ze hun reservatie kunnen doorvoeren en bevestigen.

Heb je interesse in de voordelen van deze eenvoudige online reserveringsmodule? Neem dan zeker contact op via onderstaand contactformulier. We hebben ervaring met systemen voor reserveringen en betalingen. We helpen je dus graag op weg!

Nog vragen? Laat het ons weten!