Payconiq integreren in jouw betaalsysteem?

Payconiq aanbieden als sportvereniging

Payconiq voor sportverenigingen, waar nog te vaak met cash betalingen wordt gewerkt, is Payconiq een veilig en makkelijk alternatief. Je verkleint het risico op diefstal en je mag er zeker van zijn dat de kassa klopt aan het eind van de avond. Je hoeft bovendien geen rekening te houden met een kassa vol briefjes en muntstukken. Alle betalingen komen onmiddellijk op de juiste rekening terecht, zonder zorgen.

Payconiq is voordelig voor sportverenigingen én voor hun klanten. Laat je klanten vandaag mobiel betalen via hun smartphone en kies ook voor het gemak van contactloos betalen. Zorg dat jouw sportvereniging niet achterblijft!

Ontdek onze betaaloplossingen voor jouw sportclub

Hoe werkt Payconiq?

Je klanten scannen de QR code die aan verkooppunt of kassa gekoppeld is om een betaling door te voeren. Als verkoper kun jij via de website alle betalingen op de voet volgen. Je hoeft dus niet te investeren in apparatuur of scanners.

Als handelaar betaal je enkel een lage kost per transactie. Deze lage kostprijs zorgt er voor dat Payconiq makkelijk en goedkoop te integreren is voor ondernemingen en verenigingen die niet per se behoefte hebben aan een vernuftig kassasysteem. Maar het kan ook een mooie aanvulling zijn op je bestaande betaalsysteem.

Payconiq combineren met je betaalterminal of kassasysteem

Payconiq is makkelijk te integreren met je bestaande kassa systeem of betaalsysteem. Door middel van een QR code die gekoppeld is aan je kassasysteem, krijgt de Payconiq app de gegevens over het openstaande saldo door. Wanneer je klanten de QR code inscannen, krijgen ze meteen een betaalverzoek voor het saldo dat op dat moment openstaat op de kassa.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier voor meer info.

Nog vragen? Laat het ons weten!