Refurbished kassa kopen voor jouw sportvereniging?

Refurbished kassa uit te breiden met extra opties

Het refurbished kassa systeem is eenvoudig uit te breiden met verscheidene extra’s die het leven aangenamer en makkelijker maken. Bied je klanten een complete service aan met eventuele extra’s die voor een betere ervaring zorgen. Tegelijkertijd maak je het werk voor jezelf en je personeel ook een stuk gemakkelijker.

Ontdek onze betaaloplossingen voor jouw sportclub

Grondige controle voor refurbished materialen

Een refurbished kassa is een betaalsysteem dat reeds eerder werd gebruikt. De refurbished kassa systemen worden grondig onder handen genomen voordat ze een nieuwe eigenaar krijgen. De betaaltoestellen en kassa’s worden op verschillende punten gecontroleerd en krijgen een complete update.

We garanderen refurbished producten die gelijkwaardig zijn aan een nieuw toestel en je geniet bovendien dezelfde service met een refurbished toestel!

Jouw refurbished kassa vandaag bestellen

Bestel vandaag je refurbished kassa online en laat morgen je klanten al meteen gebruik maken van je nieuwe service. Bij Easy Payments staan we in voor een snelle professionele service. Toestellen die je voor 15u online bestelt, worden de volgende dag al aan huis geleverd.
Heb je nog vragen over onze service of betaaloplossingen? Neem dan zeker contact op via onderstaand contactformulier. We helpen je graag verder met de juiste informatie, flexibele betaaloplossingen en professioneel advies.

Nog vragen? Laat het ons weten!