fbpx
Betaaloplossingen voor sportclubs

Sports

Betaaloplossingen voor sportclubs

Betaaloplossingen voor horeca

Horeca

Betaaloplossingen voor horeca

Betaaloplossingen voor events

Events

Betaaloplossingen voor events

Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contacteer ons

Voor elke sector een passende betaaloplossing

Ben je op zoek naar een complete betaaloplossing voor je organisatie, vereniging, zaak, evenement of andere onderneming? Easy Payments heeft een interessant aanbod aan betaaloplossingen voor verscheidene sectoren. Onze systemen worden gepersonaliseerd en aangepast aan jouw werkwijze.

Evenementen

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een evenement. Onze betaaloplossingen voor events zijn tot in het kleinste detail te personaliseren tot ze perfect passen binnen de organisatie van jouw event. Digitaal tickets reserveren en drankjes betalen met een polsbandje? Bij Easy Payments vind je de beste oplossingen voor events.

Sports

Easy Payments dompelt zich graag onder in de werkwijze van sportverenigingen in ons land. Iedere club werkt anders en iedere sportvereniging heeft behoefte aan een betaaloplossing die werkt binnen dat systeem. Onze modulaire betaalsystemen bevatten alle opties die jij je kan bedenken. Binnen onze betaaloplossingen voor sportclubs bepaal je zelf wat je nodig hebt.

Horeca

In de horeca sector zijn bestellingen en betalingen bijna de basis van jouw organisatie. Een gestroomlijnd systeem voor bestellingen, orders en betalingen is dan ook essentieel. Voorzie contactloze betaalmogelijkheden en laat je klanten al bestellen zo gauw ze aan tafel zitten! De beste betaaloplossingen voor horeca vind je bij Easy Payments!

Een betaaloplossing op maat van jouw sector?

Bij Easy Payments weten we dat ondernemers liever bezig zijn met hun onderneming dan met het instellen van een betaalterminal of kassasysteem. Maar je kan natuurlijk ook niet zonder!

Easy Payments geeft ondernemers, organisatoren van evenementen en voorzitters van sportverenigingen een duwtje in de rug. Dat doen we door jouw systeem voor bestellingen en betalingen een heel stuk makkelijker, duidelijker en overzichtelijker te maken. Je ontdekt al snel dat je niet meer terug wil naar de werkwijze en betaaloplossing die je voordien hanteerde.

Een betaaloplossing op maat voor jouw specifieke omgeving, evenement of onderneming? Easy Payments is gespecialiseerd in totaaloplossingen op maat. Van betaalterminals en kassasystemen tot een digitale bestelomgeving waar je klanten of bezoekers hun bestelling meteen kunnen plaatsen en afrekenen. Easy Payments heeft de perfecte combinatie op maat van jouw werkwijze.