Online bestellen en afhalen

Online bestellingen plaatsen en het afhalen van bestellingen was nooit zo populair. Het fenomeen is dan ook een interessante aanvulling op het gewone shoppen. Met de juiste, slimme software module kan jij ook makkelijk deze service aanbieden aan je klanten. De 12Waiter module bestaat uit een digitaal platform waar je klanten een bestelling kunnen plaatsen. Ze kunnen kiezen wanneer ze de bestelling willen afhalen of laten verzenden, afhankelijk van de opties die jij zelf gespecifieerd hebt. Deze software module is de perfecte aanvulling voor horeca zaken, maar ook voor fysieke winkels die een afhaalmogelijkheid willen integreren.

Lees meer

Online bestellen en afhalen

Online reserveren

Bellen of mailen om een afspraak te maken is een ouderwets systeem dat veel tijd in beslag neemt. Zeker nu we steeds meer verplicht zijn om afspraken te reserveren, staat in veel ondernemingen de telefoon roodgloeiend. Kies voor een betere oplossing die zowel voor jou als voor je klanten het maken van een afspraak vergemakkelijkt. 12Book is een softwaremodule voor online reserveringen. De module is bijvoorbeeld handig voor sportclubs die terreinen verhuren, maar ook voor horeca zaken die reserveringen aannemen voor tafels.

Lees meer

Online reserveren

Bonnenmodule

De bonnenmodule is een logische aanvulling op jeouw betaalsysteem. Met deze module creëer je makkelijk digitale bons, die je later eventueel kunt afdrukken. De bonnenmodule is erg handig voor teams die bestellingen aan elkaar doorgeven, zoals de garçons en het keukenteam. De bon module is erg multifunctioneel en kan perfect aangepast worden aan de noden en behoeften van jouw onderneming.

Lees meer

Bonnenmodule

Voorraadmodule

Wil jij op ieder moment van de dag op de hoogte zijn van je actuele voorraad van ieder product? De voorraadmodule is een onmisbare module voor ondernemingen die afhankelijk zijn van hun huidige voorraad. Stop met tellen en installeer de voorraadmodule. Door de instellingen slim in te stellen, krijg je een melding wanneer de voorraad van een product onder een bepaalde grens zakt. Met deze module weet jij altijd welke producten bijbesteld moeten worden en welke producten nog ruimschoots voorradig zijn.

Voorraadmodule

Facturatiemodule

Een klant die graag een factuur wil ontvangen? Dat hoeft niet langer een handeling te zijn die te veel tijd inneemt. Met de facturatiemodule creëer je in enkele kliks een factuur voor je klanten. Je kunt ook meteen kiezen of de klant ter plaatse betaalt of die via een overschrijving later de betaling zal doorvoeren. De facturatiemodule is een onmisbare extra voor ondernemers die geregeld B2B transacties doorvoeren.

Facturatiemodule

Supplementenmodule

De supplementenmodule biedt de mogelijkheid om bestellingen aan te vullen met extra’s. Zo kunnen je klanten bijvoorbeeld makkelijk kiezen om een aangekocht item meteen te laten installeren of om extra saus op de frietjes te bestellen. De mogelijkheden met deze module zijn bijzonder breed! Deze module laat toe dat je een extra communicatiemogelijkheid introduceert tussen verschillende teams. Je hoeft namelijk niet per sé een prijs te plakken op verschillende supplementen. Deze supplementen kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de bakwijze van vlees door te geven aan het team in de keuken.

Supplementenmodule

Nog vragen? Laat het ons weten!