Stronger Together

Ontzorg jouw sportclub

Meer winst met een digitaal kassasysteem

 

Heb je vaak te maken met vrijwilligers achter de bar en piekmomenten tijdens de rust? Wil je meer controle hebben op je omzet, voorraad, derving én meer? Dan is deze actie perfect voor jou! Samen met onze trouwe partner Twelve, die al 14 jaar #1 op het gebied van slimme betaaloplossingen in de Nederlandse sportbranche is, hebben we een ongelofelijke actie uitgewerkt.

Onze betaaloplossingen zijn gericht op snelheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en inzicht. Op deze manier kan iedereen, jong en oud, binnen enkele minuten eenvoudig aan de slag. Zo kan jij je focussen op wat echt telt! 

Stronger Together

Door de samenwerking met TwelveCCV kunnen wij de Belgische sportverenigingen onze gebruiksvriendelijke betaaloplossingen via een ongelofelijke stunt aanbieden. Om onze samenwerking feestelijk af te trappen profiteer jij namelijk van een gratis betaalterminalkassa als je klant wordt bij Easy Payments! Je betaalt hiervoor geen vaste maandelijkse transactiekosten en slechts € 0,08 per transactie.

Ontdek de actie & profiteer meteen!

*Deelnemende betaalterminals: A77, P400, A920 of V400M

Contacteer ons 

Maak het jouw vereniging een pak eenvoudiger!

Kies jouw pakket

Over de samenwerking

 

Twelve

Twelve is al jaren de nummer één op het gebied van betaaloplossingen voor de Nederlandse sportmarkt. Met de oplossingen van Twelve verhoog je de transactiesnelheid, verminder je eventuele reken- of invoerfouten, heb je realtime inzicht en kan iedereen er direct mee aan de slag.

CCV

De betaalterminals van CCV werken ideaal met onze kassasoftware. Zo zie je inzichtelijk jouw transacties via de betaalterminal. Door de samenwerking bieden we daarboven op ook nog een ongelofelijk scherpe prijs aan. Je betaalt slechts €0.08 per transactie!

Stronger Together

Nog vragen? Laat het ons weten!