VDV zorgt voor jouw betaalterminal

Koop of huur nu een betaalterminal voor jouw zaak

Exclusieve VDV Actie

Elektronisch betalen zit in de lift, daar zijn we ons bij de Vlaamse Dierenartsenvereniging zeker van bewust! Daarom hebben we een exclusief partnership afgesloten met Easy Payment Services, een leidinggevende betaalspecialist in de Benelux. Een topproduct met een uitstekende service aan de beste voorwaarden, met deze 3 pijlers voor ogen hebben we een exclusief besparingsvoorstel voor de huur of koop van een betaalterminal.

Koop of huur nu

Vaste betaalterminal

Koop €319

incl. 1 jaar gratis service

-20%

Huur €19.99/maand

Mobiele betaalterminal

Koop €359

incl. 1 jaar gratis service

-20%

Huur €24.99/maand

Easy Payment Services: een partner waar je kan op rekenen

VDV zoekt voor zijn leden de beste oplossingen. Elektronisch betalen aanvaarden is een must geworden, ook voor dierenartsen. Daarom slagen VDV en Easy Payment Services de handen in elkaar. Want dierenartsen verdienen een betrouwbare partner voor het afhandelen van hun betalingen.

Waarom kiest VDV voor Easy Payment Services?

Easy Payment Services heeft ruim 20 jaar ervaring als Payment Service Provider. Wij bieden een topproduct met uitstekende service aan de beste voorwaarden. Het is geen toeval dat wij in 2019 verkozen werden tot Best Payment Service Provider. Bovenop onze voordelige voorwaarden krijgen leden van de Vlaamse Dierenartsenvereniging nog eens 20% korting bij de aankoop of huur van een betaalterminal.

Dankzij deze exclusieve VDV-actie kan jij altijd en overal betalingen accepteren.

Elektronisch betalen aanbieden betekent vlotter betaald worden

Je wordt s ’avonds laat uit je bed gebeld voor een noodgeval. Na jouw interventie verneem je dat de klant geen cash in huis heeft. Het zal jou misschien al overkomen zijn. Elektronisch betalen betekent dat je minder betalingen misloopt. Met een betaalterminal van Easy Payment Services kruip je zonder zorgen terug in bed.

Bestel nu

Een oplossing die bij jou past

Easy Payment Services biedt oplossingen op maat voor elke zelfstandige. Kies voor een vaste of mobiele betaalterminal. Je kan kiezen voor kopen of huren. Wij stoppen niet bij het afleveren van een kwalitatief toestel. Wij regelen eveneens de transactieverwerking. Met onze hulp kunnen dierenartsen over het hele land verschillende betalingsmethoden accepteren. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer klanten hun Visa-kaart bovenhalen. Wij vormen jouw unieke contactpunt voor de verschillende kaartverwerkers.

Ervaar een uitstekende service

Service is bij ons meer dan een woord. Binnen de 7 dagen na je bestelling ontvang je jouw betaalterminal. Loopt er iets mis met jouw toestel? Dan bel je ons storingsnummer. Indien we het probleem niet telefonisch kunnen oplossen, krijg jij een nieuw toestel opgestuurd. Deze SWAP-service zit inbegrepen in ons serviceabonnement of huurprijs.

Bij ons zal je geen verdoken kosten terugvinden. Dat betekent geen installatiekosten en een gratis overstap voor VDV leden die reeds een leverancier hebben.

Gebruiksvriendelijk klantenportaal

Bovendien biedt Easy Payment Services jou een klantenportaal. Daar kan jij alle betalingsgegevens opvolgen. Gebruik je liever een Excel sheet? Geen probleem, ons portaal laat toe om alle transacties naar Excel over te zetten. Wij zorgen ervoor dat jij het overzicht behoudt op de manier die jij kiest.

Ons doel is het leven van dierenartsen eenvoudiger maken. Dat doen we niet met complexe handleidingen. Gebruiksgemak bieden vinden wij logisch. Al onze toestellen komen zo goed als gebruiksklaar uit de doos. De enige instructies die je nodig hebt passen op één A-viertje. Onze toestellen bieden ook nog eens contactloos betalen aan. Zo simpel kan betalingen accepteren zijn.

Onze beste prijs

Wij willen jou de best mogelijke service bieden aan de scherpste prijs. Dankzij VDV heb jij al een betaalterminal vanaf 319 euro in plaats van 399 euro. Vind jij dit toch nog te veel om in één keer uit te geven. Wij passen ons aan. Een toestel huren kan vanaf 19,90 euro per maand.

Contacteer ons