Spring aan boord van de E-commerce revolutie!

Hieronder een greep uit meer dan twintig diverse betaalmogelijkheden:

Bancontact
Visa
MasterCard
iDEAL
PayPal
SOFORTBANKING
AfterPay
Billink

Meer info over onze andere diensten:

Tarieven

Tarieven

Betaal nooit meer te veel voor jouw online transactieverwerking. Onze tarieven zijn transparant en zonder verassingen. Zo weet jij exact wat je zal betalen bij het starten van jouw online business.

Service & features

Service & features

Jouw zaak gaat s ’nachts niet slapen. Onze storingsdienst is daarom 24 uur per dag bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw internetkassa nooit hoeft te sluiten. Daarnaast bieden wij jou extra features om online ondernemen eenvoudiger te maken.

Implementatie

Implementatie

Hoor jij het donderen in Keulen bij termen zoals “plugins” of “hosted solutions”? Of ben een ervaren programmeur? Wij leveren oplossingen op maat van elke klant. Zo zal jouw internetkassa snel rinkelen.

Veilig betalen

Veilig betalen

Het WWW brengt nieuwe risico’s met zich mee op vlak van online betalingen accepteren in jouw webshop. Wij houden voor jou een oogje in het zeil. Veiligheid is onze prioriteit waardoor jij gerust kan ondernemen.

Waarom online betalingen accepteren via Easy Payment Services?

E-commerce vergroot jouw opportuniteiten als ondernemer. Jouw afzetmarkt is groter, de koopdrempel voor consumenten verlaagt en je kiest uit een stuk meer betaalmogelijkheden voor jouw klanten. Maar een webshop runnen kent ook uitdagingen. Retours van aankopen, een hoger risico op creditcardfraude en complexe rapportages door de verschillende betaalmethodes schrikken veel ondernemers af. Easy Payment Services werkt samen met Pay.nl. Samen nemen wij heel wat stress weg bij onze klanten.

Met onze internetkassa heb jij een gebruiksvriendelijke oplossing in handen. Alle informatie over de verschillende online transacties vind je in ons klantenportaal. Jij behoudt dus altijd het overzicht over hoe goed jouw webshop draait.

Daarnaast beperk je de risico’s met dank aan geavanceerde beveiligingssystemen én een team van specialisten. Onze medewerkers houden de betalingen in jouw webshop nauwlettend in de gaten. Dat is weer een zorg minder voor jou als ondernemer.

Bovendien bieden wij de scherpste tarieven aan zonder afbreuk te doen aan onze service. Bij ons krijg je de ondersteuning die je verdient. Wij zullen jou trouwens nooit verdoken kosten aanrekenen.

Klaar om de wereld van e-commerce in te duiken? Op ons kan je rekenen. Neem met ons contact op om snel de mogelijkheden te ontdekken.

Nog vragen? Laat het ons weten!