Pinpad

We stappen steeds vaker af van cash betalingen en zuchten zachtjes wanneer de klant voor ons in de rij met koperen muntjes betaalt. Cashless betalingen zijn de toekomst. Vandaag de dag merken we zelfs dat we op zoek gaan naar manieren om het aantal contactmomenten met klanten zo veel mogelijk te reduceren. Gebruiksvriendelijke betaalterminal kopen?
Installeer onze pinpad, zodat jij en je klanten niet langer hetzelfde toestel hoeven te hanteren.

Koop jouw Pinpad

Pinpad

Betalingen ontvangen
#veilig en contactloos

Betalingen met de bankkaart zijn een grote stap in de richting van contactloos betalen. Met deze pinpad zet je een extra stap in de goede richting. De pinpad is namelijk een apart toestel waarop jouw klanten hun pincode kunnen invoeren.

Je klant hanteert dus niet hetzelfde toestel als jij en je personeel. Dat biedt een heleboel voordelen.

  • Plug-and-play
  • Verschillende verbindingsmogelijkheden
  • Connecteer snel en makkelijk met Loyaktek of NewPos toestellen
  • Minder contactmomenten tussen klant en ondernemer
  • Hygiënisch en veilig
  • Makkelijk te bedienen
  • Modern en stijlvol design


Een goede indruk voor je klanten

Ook jouw klanten zullen lovend zijn over het veilige en elegante systeem dat je hen aanbiedt. Zij ervaren ook de voordelen op gebied van hygiëne en gebruiksgemak.

De pinpad ziet er elegant en modern uit. Het toestel is bovendien erg makkelijk en intuïtief te bedienen. Dankzij het gebruik van een versleutelde verbinding is de pinpad veilig in gebruik.

 

Betaalterminal huren


Hoe werkt het precies?

De pinpad wordt via een BluetoothWiFi of bekabelde verbinding aan je betaalterminal geconnecteerd. Het toestel is compatibel met bestaande betaalsystemen, zoals Loyaltek of NewPos betaalterminals.

De pinpads werken via het Plug-And-Play principe. Nadat je de verbinding gemaakt hebt, kun je enkele minuten later al betalingen ontvangen.

Je accepteert met het nieuwe toestel dezelfde soorten betalingen en dezelfde betaalmethodes als voordien.


Vul je betaalsysteem aan met een pinpad

Er bestaat geen betere timing om een pinpad te implementeren in je onderneming. We zijn momenteel, meer dan ooit, bezig met hygiëne en we kunnen onze contactmomenten met anderen op 1 hand tellen. Zorg dat je klanten zich veilig voelen wanneer ze een betaling doorvoeren.

Breid je betaalmogelijkheden uit met deze interessante methode waarbij je klanten op een apart toestel hun pincode ingeven. Een mobiele pinpad staat voor extra veiligheid op gebied van contact, maar ook op gebied van een veilige, versleutelde verbinding via jouw vertrouwde betalingsverwerker

 

Betaalterminal aankopen


Nog vragen? Laat het ons weten!